• (bkz: okumama özgürlüğü)

sözlük artık okumama, gereksiz yere sinir olmama özgürlüğüne sahip oldu.

ekleme:

daha ne istiyorsunuz arkadaş? yazabiliyorsun, başlık açabiliyorsun, kısacası istediğini yapabiliyorsun, kimse senin özgürlüğüne karışmıyor, bunun neresi özgür olmamak?
  • fikir beyan etme özgürlüğü kadar, fikirle muhatap olmama özgürlüğünün de olduğunu anlamayan aktrollerin yorumu.

sözlük evet özgür değildir, fakat bunun nedeni akplilerin zırvalarını görmeme tercihimizi kolaylaştırması değil.
  • evet algı yöneterek insanları nefret ettiren, insanları ayrıştıran orospu çocuklarının yazamaması onları çok üzüyor. insan gibi yaz, emin ol engellenmezsin amınoğlu.

tv'de siz,
    nette siz,
    gazetede siz,
    sıçarken sözlüğe bakarken siz,

bırakın bari sıçarken sizden uzakta kalalım amk.

eğer ki bölmeyeceksen, ayrıştırmayacaksan, ananın anılmasını istemiyorsan insan gibi görüşlerini yaz, sana kimse karışmaz emin ol yavş- ak. ak partili yazarlar da var hiç kimse onlar gitsin demiyor ama sizin gibi ortalığı karıştıran mikserlere artık dur demenin vakti geldi kusura bakmayın, bizdeki de psikoloji.
  • bazı orospu çocuklarını üzmüştür.
  • adam uygulamayı hem övüyor kemalistlerden kurtulduk falan diye entry giriyor sonra da buraya gelip özgür değiliz bu ne bicim uygulama diyor.

sorunlari var.
  • katılmadığım önerme. sözlük her türlü fikrin, mizahın, itirazın rahat rahat nefes aldığı platform olmalıdır. her türlü hakaretin, tetikçiliğin, iftiranın ve yalanın cirit attığı değil.

özgürlük, küfrü meşrulaştırmaz.

gün itibarıyla lord eddard stark'la birlikte dudayeva'nın ifrazatından da kurtulmuş oluyorum. teşekkürler kanzuk bey..
  • okumama değil, aslen görmeme özgürlüğüdür. yazdıkları ile beni rahatsız eden kişilerle anlamsız tartışmalara girmeyi veya onları ortadan kaldırma yoluna gitmeyi değil, onları görmemeyi tercih ediyorum. çünkü insanım.

emeği geçenlere teşekkürler.
  • (bkz: gecen gun yine magdurum)
    arkadas ne pis adamlarmissiniz siz ya, magduriyetiniz bir bitmedi dedirten olay. burada yazilan cizilen onlarca sey var. bazilari seviliyor, bazilari sevilmiyor ne kadar basit degil mi? ancak bazi hukuk kurallari gibi burada da isleve giren yeni bir sey oldu, kullanicilarin istegi uzerine. bak tepeden inme demiyorum, sizler alisik degilsiniz bu tarz olaylara, tamamen kullanicilarin cogunun istegi uzerine olusan yeni bir norm olustu, tipki bazi hukuk kurallari gibi.

guzel kardesim hic kusura bakmayin ama artik sizin sacmaliklarinizi sadece kendiniz gorursunuz, kendiniz calar, kendiniz oynarsiniz. bizden eyvallah deme vakti coktan geldi de gecti bile.
  • facebook, twitter ve bilimum sosyal medya mecrasında olan bir özelliğin sözlüğe gelmesinin kimi 'afedersiniz akp'li' troller tarafından algılanışı.
  • he mna koyim, satılan bütün gazeteleri eve almıyorum diye sansürcüyüm.

algınıza sokayım.
hesabın var mı? giriş yap