20 yıl önce yemekli vagon yiyecek içecek fiyatları
-
öğretmen maaşı şimdikinin yarısı diyip gülenlere siz de gülün. alım gücü o vakit ne kadar yüksek bu güne göre ortaya çıkıyor. bak 2376 öğretmen maaşı ama 300 tane viski alıyor o tarihte.
şimdi öğretmen maaşı iki katı ama viski in fiyatı on katı. 300 değil ancak 30 tane alabiliyor. sizin akit kafanıza...
siyasal islam türkiye'nin orta kesim alım gücünü resmen yok etmiştir. ve orta kesimi borç batagina saplamistir. siyasal islam faiz haram derken en sevdiği şey aslında faizdir. bundan 20 sene önceki alım gücü ile aynı işi yapan bugün alım gücü ne yazık ki çok farklıdır. 20 senede alım gücü aşırı derecede düşmüştür. -
ağlamıyorum gözüme bir şey kaçtı hangi birine yanayım, iki çay parasına neredeyse bira alınıyor ona mı, alkol satılıyormuş ona mı
-
türkiye, siyasal islam çetesinden ve uzun padişahtan kurtulamaz ise, 5 yıl sonrada bugünleri nostalji olarak yad edecek duruma düşeceğiz.
2021'de asgari ücretliler bile tavuk döner alabiliyordu, açlık vardı ama enderdi, yabancı pasaport sahibi olmadan bira alınabiliyordu, hatta alkollü içkiler süpermarketlerde bile satılıyordu, diyeceğiz. -
zamanında evine, yemekli vagon stoklayan yazarları ilgilendirmemektedir.
-
fiyatlara bakar mısınız ya nescafe ile bira aynı fiyat. tekrar söylüyorum; nescafe ile bira, evet aynı fiyat.
venüs aşkına, o zamanlar resmen cennetmiş, şimdi cehennemden de beter. -
yavaş yavaş olduğu için elimizden neler alınmış anlamıyor insan . yazık vallaha yazık
-
kolayla biranın aynı fiyatta olduğu liste. bugünle karşılaştırınca insan gerçekten hayret ediyor.
-
beni 18 yasima goturmus menu. gunduz alsancak'ta gezer aksamustu olunca basmane'den trene biner manisa'dan doner, karsiyaka'da inerdik. hem bira hem de yemekler ozellikle mercimek corbasi ucuzdu ve guzeldi. yanlis hatirlamiyorsam bira hemen hemen market fiyati idi.
servis yapan abiler de son derece kafa insanlardi. simdi hepsi emekli olmustur.
ama basmane'den kalkan tren nasil olur da manisa'ya giderken menemen'den gecer hala bilmiyorum. -
islamcıların ülkeyi ne hale getirdiklerinin resmi gibidir. bira, nescafe ile aynı fiyat.
-
siyasal islamcıların bu ülkenin kanseri olduğunu kanıtlayan yüz bin detaydan biridir. 20 yıl önce üç kuruş parayla tren turu yapıyorduk zevkine, yemekli vagonda ızgatasından şarabına kadaf yiyip içmek cabası.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap