24 yaşında olmak
-
koca herif olmak, eşşek kadar olmak vesaire gibi ifadelerle de karşılanabilecek durum.
ancak insan 24'ten sonra büyümeye devam ettiği için eşşeklikte sınır olmadığını görüyoruz. -
yaklaşık iki-ikibuçuk yıl sürer
-
24 ten sonraki yaşlardan çok daha güzel bişii...
-
baligin akvaryumdan ciktigini ve acik denizlerde yuzdugunu yeni yeni kabulleniyor olmasi
-
-
20 yaş ile 25 yaş arasında 5 yaştan fazlası vardır sözünü akla getirir. çok uzun bir 5 yılın son yılıdır artık. diğer 5 yıllar daha hızlı geçiyor. * * *
-
kalktim bugun, yapacak is yok. bilgisayarin basina oturdum. kahvalti yapmaya useniyorum. hala oturuyorum. manikure gitmem lazim. kicimi kaldiramiyorum. 24 yasindayim. kicim bana bu kaldiramamalari hatirlatacaktir zamani geldiginde, eminim. o zaman icin yaziyorum bunlari. merhaba...
-
sevgilinizin sizi anlama sınırının taban yaptığı yaş grubuna dahil edilebilir...
-
"30 yaşıma 6 sene kaldı" iç sıkıntısı yaşamama neden olan durum. ama neden 30 yaş*, bakın işte onu bilemiyorum..
-
akademik çalışmaların "gençlik" kavramını "15 ile 24 arasındaki yaş grubu" olarak tanımladığı göz önünde bulundurulursa, akademik merceğin altında "yetişkin" olarak belirmek.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap