• 9 aralık 2022 hırvatistan brezilya maçından sonra aklıma gelen maç.

maç sonucu tahminim: türkiye 1 - 3 hırvatistan
  • maç biletlerinin hangi gün satışa çıkacağı konusunda bilgisi olan varsa yeşillendirebilir.
  • hemen ilk 11'i veriyorum. taktik 4-2-3-1.

kalede altay, sağ bek zeki, stoperler merih ve abdülkerim, sol bek ferdi, göbekte salih özcan ve kökçü, onların önünde sağda cengiz, solda kerem, ortada çalhanoğlu, forvet ultra manyak süper elit forvetimiz enes ünal.

not: kimse aauuu çekmesin. kuntz hocanın kafa yapısındaki kadroyu yazdım.

edit: imla

edit2: abdülkerimin durumu ortada. kaleci hariç kuntz'un hangi maça nasıl çıkacağını kestirmek zor olmadı.

ilk 11: mert zeki merih çağlar ferdi orkun salih hakan kerem cengiz enes
  • kale arkasından biletimi alıp stadda seyredeceğim maç.

sanırım kapalı gişe oynanacak.
  • salih ve kerem ile başlanıp ünder ve kabak’ın yedek soyunmasını umduğum maç. maçın ilerleyen dakikalarında arda da girerse modriç ve arkadaşlarını üzeriz.

bu arada, formasyon 4-2-3-1 olmalı, çift forvet değil.
  • bugünkü gibi oynarsak işimiz zor.

kerem’in kesin oynaması, ozan’ın bursa il sınırları içerisine bile alınmaması lazım.

arda’yı da izlesek güzel olur.
  • ermenistan maçı bir referans ise yandık. türkiye milli takımı son resmi maçlarında letonya, lüksemburg, faroe adaları, ermenistan gibi futbolda esamesi okunmayan ülkelere karşı oynadı. sonuçlar ortada. lüksemburg ve faroe adalarınden beş gol yiyen bir takım var. az kalsın ermenistan'a maçı veriyorduk. şans yanimizdaydi. maalesef hırvatistan içimizden geçer bu futbolla. bunun bir çaresi var. orta sahayı doldurup maçı 0-0'a kitlemek. bakarsın duran toptan falan bir gol çıkarırız. yoksa modriç reis ve saz arkadaşları affetmeyecektir.
    önder özen maça santraforsuz çıkmayı önerdi. bence çok iyi bir fikir. cengiz, kerem arkalarında arda. gerilerinde ismail, orkun, hakan.

ayrıca ozan kabak nedir arkadaş? adam saatli bomba. hiç sevmediğim stoper tipi. keza çağlar aynı. ben son dönemlerde milli takımda oynadığı bir tane düzgün maç hatırlamıyorum. takımında oynamayan adamları milli takıma almasınlar.
  • ermenistan maçı kafası ile takım kuracaksa hamit altıntop mümkünse galatasaray ve trabzonspor kökenli ve yolu bu kulüplerden geçmiş gurbetçi oyuncular içinde bu geçerli onları oynatmasın.
    zaten yeterince tartışma var yok yere lobi mobi muhabbeti olmaz. bu kafa hırvatlardan 5 yer. bari en azından hamit altıntop ve antröneründen kurtuluruz. insanlarda lobileri suçlamaz ve gerçek sorumluya gerekli eleştiriyi yaparlar.
    benim bildiğim bu kafa ile devam edilecek ve büyük bir hüsran yaşayacağız. futbolseverlerden beklentim olayı kulüp lobilerine çekmeden gerçek sorumlu üzerinden yorumlamalarıdır. hamit altıntop'a rağmen ermenistan yendi milli takım bu unutulmasın. bu yüzden de olası mağlubiyette milli takım oyuncularına isim isim başlıklarına entry döşemeyin. bu maçta işler kötü giderse entry sayısı patlamadı gereken hamit altıntop'tur.
  • kunt düzgün dürüst bi insana benziyor fakat bizim burda işler o şekilde yürümüyor. bizim oyuncular teknik taktik ile değil vatan millet sakarya kırın geçirin parçalayın gazı ile milli duyguların körüklenmesi ile savaş edasıyla oynuyor. bunu yapabilecek bir kişi var ve şu an takım çalıştırmıyor aslında çalıştırıyor olsa dahi milli takım için kendi sevdasından vazgeçip gelmişliği vardır. bence zaman kaybetmeye gerek yok son bir dansa ihtiyacımız var.
hesabın var mı? giriş yap