şükela:  tümü | son 24 saat
252 entry daha
  • 118 yıllık tarihimizin en önemsiz maçı.

benim için galatasaray şampiyon olduktan sonra loserbahçe maçının sıradan anadolu takımı maçlarından bir farkı yok.

tüm as takımı tatile yollayıp u18 takımıyla maça çıkalım. sakatlığa kurban vermeyelim.

şaka şaka.. en iyi kadromuzla çıkıp şu eziklere 7 tane atalım.
  • son şampiyon galatasaray’ın sezon öncesi maçı. takımın ısınması için güzel bir karşılaşma olur.
  • sampiyon olduğumuz için sikimizin keyfine oynayacağımız maçtır.
  • şampiyonluğunuzu tebrik ederim. feneri de yenip bizi ikinci yapın bari.

sezonun en rahat derbisi.
  • şimdilik kombine devri yapılamayan maç. dolandırılmayın diye yazıyorum!
  • feneri ikinci bile yapmama şansımız var. iyi değerlendirip beşiktaş'ın arkasına gönderelim loserları.

basit maç olacaktır. fenerbahçe lehine gerçekleşecek maksimum iyi olay, arda güler'in iki çalım bir şutla piyasa değerini artırması olabilir.
  • fb kazanınca gsliler: şampiyon takımı yendiniz hadi sevinin ezikler

gs kazanınca yine gsliler: işte böyle söke söke şampiyon olduğumuzun kanıtı?!

t. prestij olarak iki takım için de önemli olacak olan derbi maçı.
  • "il spor güvenlik kararı gereği kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için sadece kulübümüze devredebilirler. ikinci bir kişiye devredemezler."

bilet devrinin sadece kulübe yapılabileceği maç. bunun yerine qr kodun ekran görüntüsünü vs size atıp, ya da direkt telefonunuza passo uygulamalarının şifrelerini vs. verenlere ben olsam güvenmezdim. hem dolandırılma ihtimali var hem de yakalanma. 6222'den ceza yersiniz benden demesi.
  • 6-0 fenerin son kalesi degil.
    (6-0 i kafaya takan entryler için bir cevaptir bu)
    o kale coktan coktu, sadece fener her turlu ozelliklerini cok iyi pazarlayan bir camia.
    siz uefa kupasi demeye cekinirken 20 sene oldu agziyla elestirdikleri icin onlar bir galibiyeti 20 senedir bilmadan utanmadan pazarlayabiliyorlar.
    2005'de fb yi siradan bir lig macinda degil yillardir kazanamadiklari turkiye kupasi finalinde 5 golle yendik de utanclarindan ikincilik madalyası almaya bile cikamamislardi.
    bu arada ki onem de sanirim 6 yerine 5 olmasindan cok daha onemli.
  • istanbul'da oynanacak sarıyer - karagümrük maçından bi tık daha üst kademede bir derbidir.
128 entry daha
hesabın var mı? giriş yap