ahsen tv
-
dini yüzeysel yasamanin bir örnegi ahsen tv, antipati olusturduklarini biliyorlardir umarim, din diyanet sakalla cübbeyle olmuyor, sembolik bir görünüsle ancak cami mankeni olursun, piyasa müslümanligi ...
-
muhabirini çokça athena hakan'a benzetiyorum ben, keşke benzemeseydi ama.
bakın bi
ayrıca,
ergen çocuklara mikrofon tutup muhalefet liderlerine küfrettiren bir adet muhabire sahip tv kanalıdır. -
bülent yapraklıoğlu gibi ışid sempatizanı kadrosuyla sokak sokak anayasa suçu işleyerek yayın yapan fitne tv.
bir ülkenin kurucu değerlerine ancak ve ancak işgalci emperyalist güçler saldırabilir.
ahsen tv, başta atatürk ve laiklikle ilgili olmak üzere kitlelere karşı devrimci fitneler zerk ediyor.
cumhuriyet savcıları göreve... -
kendini ülkenin yeni sahipleri olarak gören bülent yapraklıoğlu'nun rezalet youtube kanalı.
ehl-i sünnet tv kanalıyla ortaya çıktıktan beri kendilerini takip ediyorum. nişantaşı'nda, validebağ'da yaşadıkları olaylardan dolayı sadece nefret ettikleri kemalist, ateist, sosyalist vb. kesimden değil de dindar kesimden de çok tepki aldılar. önceden ahmet mahmut ünlü'nün peşinden gidiyorlardı. birçok cemaat gibi cübbeli'den de reddiye yedikten sonra bayağı gözden düştüler ve bu kanalı bıraktılar. bu olayların çoğunun hesabı baldudağa kesilince kendisiyle yollarını ayırdılar. şimdi reis reis diye baş tacı edilen bülent denilen zırtapoz yürütüyor bu kanalı.
bu adamların neredeyse tüm videolarını izleyecek kadar işsizim. genellikle videoları sokak röportajları formatında olduğu için halkı gözlemlemek açısından iyi bir kaynak. kanalı açıp video başlıklarına bakarsanız, adamların toplumu nasıl sınıflandırdığını, nasıl birbirine düşürdüklerini görebilirsiniz. genelde başlıklar şu şekilde oluyor: "ateist gencin şeriatçı karşısında madara oluşu, kemalist teyzeden geri vites, milli görüşçünün göz yaşartan konuşması" şeklinde toplumu tamamen ayrıştıran, etiketleyen insanlar bunlar.
zamanında bir başlık açmıştım. burada da ateist diye etiketledikleri bir genci ablukaya alıp ortamın iq seviyesini 2-3 civarına düşürüyorlardı. (bkz: #59727373)
kendileri tam bir uzun adam sevdalısı. kendi görüşüne yakın olan insanlarla tartışma durumunda sürekli "bak aynı gemideyiz" diye ikaz ediyorlar. aynı gemide kimler olduklarını da söyleyeyim. genellikle şeriatçı, ülkücü, milli görüşçü, ak partili vb. özellikleri taşıyorlar. pkk, dhkp-c gibi örgütleri, hdp'yi savunanlarla kanlı, bıçaklı tartışıyorlar. ondan sonraki düşmanları kemalist, laik kesim geliyor. ondan sonra da ateist, sosyalist kesim hedeflerinde. özellikle son zamanlarda atatürk'ü sevmediklerini, seveni de sevmediklerini sürekli dile getiriyorlar. 5816 sayılı kanun nedeniyle de atatürk'e direkt olarak hakaret edemedikleri için şu videoda olduğu gibi sürekli dolaylı yollardan, ironik şekilde hakaret etmeye çalışıyorlar. sürekli mustafa kemal bize zorla şapka giydirdi, fesimizi, takkemizi attı diye saydırıyorlar. (bkz: #60222756) bu entryde de bu çomarlara gayet net bir şekilde anlatmıştım aslında durumun ne olduğunu. şimdi de o dönem geçti, dönem bizim dönemimiz diye insanların gözüne sokup legal yollardan hakaret ederek geçmişin intikamını aldıklarını falan düşünüyorlar herhal. bir gün 5816 kalkarsa ki-hiç şaşırmam-bu adamların neler yapacaklarını tahmin bile edemiyorum.
bir de bu adamın görüşlerini yok sayıp sempatik, samimi bulanlar da var. bir dönem "yaradan sormayacak mı reis?" diye diye milletin ağzına doladılar. millet caps falan yapıp iyice ünlü yaptı bu malları. gelen geçen bu laleye, reis reis diyerek adamın götünü kaldırdılar. şu topluma müstahak ya bu adamlar. alın size ülkenin yeni sahipleri, güle güle kullanın. -
durup durup mustafa kemal ataturk ıle dalga gecmeye calısan ıkı adam: https://www.youtube.com/watch?v=yomhq0vbedw
baska isiniz yok mu lan sizin!!!! -
amaq haber ajansinin türkce verzyonu. türkiyede kadinlarin taslanmasi, kafalarin kesilmesi baslasin bunlar kutlarcasina ilk sirada bu eylemleri cekip yayinlayacaktir.
-
acilen dava edilmesi gereken kanal.
-
az önce nimet ablanın önündeki kuyrukta yine milleti darladıkları videoyu izledim. bi ablaya allah yasakladı (şans oyununu) ama..? diye sordu. abla da demesin mi "olsun yasaklasın" diye dsafssdfsd. ya işte yarrrraaam öyle göt gibi kalırsın. amk keltoşu ya, her gördüğümde sinir oluyorum fakat videoları da izliyorum millet ne diyor diye
-
klasik çıkan sunucusuna (o arada çıkan kısa boylu değil, ona halen bütün kalbimle uyuz oluyorum) garip bi sempati beslediğim kanal. adam nefret ettiğim her şeyin vücut bulmuş hali, ama o kadar çok izledim ki millete sataşmadığı falan videoları, ne bileyim, normal normal yaşıyomuş gibi geliyor yani. karşıma çıksa kavga ederim - diyecektim. etmem lan. o sosyal deney videoları gerçekse adamla kavga eden herkese etraftakiler ya bıçak ya tabanca çekiyor. pis pis bakar geçerim. belki onu da yapmam. koşar kaçarım belki. canım kıymetli benim.
ama şu türkiye / islam bağlamından sıyrılsak fena herif değil sanki. terbiyesiz merbiyesiz ama.
ben niye bu kadar hümanistim ulan!
tanım: leş ama izlemesi zevkli bir kanal. -
aga fazla yoruma, araştırmaya gerek yok. tiplerde hayır meymenet yok. en son kemalpaşa tatlısı ile yaptıkları makara mide bulandırıcı. ince espiri yapmaya çalışanlara kalın bir küfür ederim ki morali bozulur. yobazlık götünden akıyor hıyarların. lanet olsun sizin gibilere
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap