1286 entry daha
  • 4. gün itibarıyla “yatmadan önce saati şarj edin” uyarısı ile soğuduğum saat. mesaj-mail bildirimleri, ekg, uyku tabiki, gps, sağlık uygulamaları falan da pek hayatımı kolaylaştırmadı. 1 hafta daha takar sonra bir kenara atarım gibi duruyor.

kimse demedi ki olum sen pil değiştirmeye üşendiğinden kinetik ve solar saat alan adamsın, akıllı saat senin neyine?
  • mangal yakma konusunu beceremiyor ibneler. sigaram söndü yak desen bile tepki vermezler. şu soğanı doğra, gözüm acımasın desen hiç oralı bile olmazlar. kınıyorum hepsini.*
  • akıllı saat ya da başka bir şey, ne olursa olsun evvela o ürünü ne için, hangi amaç ile aldığınız ve o üründen ne beklediğiniz önemli. x bir kişide görüp bir heves ile alıp "ulan bu da nasıl bir şeymiş tüü kaka" demenin bin anlamı yok.
  • insan bi camları siler çöpleri boşaltır ortalığı toparlar onu da yapma yok.. ohoo!
  • fitness'ımı track'letiyorum ben, serbest modda.

bir de giydiğim şeye göre kadranı değiştiriyorum bazen.

kinetik bir saatin 3'te 1'i fiyatına satılan bir alet daha ne yapsın ki benim için..
  • saatsin sen kardeşim bana saati göstersen yeter, çok da akıllı olma yani. elimizde şarj saat peşinde koşmayalım birde..
  • iflah olmaz bir apple’cı olarak şarj sorunu yüzünden huawei watch gt3 kullanıyorum. iki hafta şarjı gidiyor.
    uyku/nabız takibi, barometre ve telefon uzaktayken görüşme yapabilme hayatı kolaylaştıran şeyler.
    yani gayette işe yarayan ve verimli bir alet.
  • çocuklara aldığımız bu kategoriye giriyor mu bilmiyorum ama 6 yaşındaki kızım bile bir ay sonra sıkıldı götürmüyor okula. hatta şu an nerede bilmiyorum evde bir yerde kayboldu gitti.
  • ne zamanki o akıllı kol aksesuarları omnitrix görevi görecek, veya bizi bir yerden bir yere ışınlayacak.işte o zaman akıllı saat adını hakedecek.
  • gösteriş için almış görgüsüz işlevsiz bir insan beyanı.
    benim gayet de hayatımı kolaylaştırıyor. antrenörüm ben, antrenman ortasında önemli bir arama mesaj geldiğine görmüş oluyorum, yoksa telefonu kim alacak eline 3 4 saat boyunca. daha önce de mühendistim elim kolum batıyordu telefonu çıkaramıyordum saatten cevap veriyordum mis gibi işime yarıyor.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap