akıllı saatlerin bir boka yaramaması
-
4. gün itibarıyla “yatmadan önce saati şarj edin” uyarısı ile soğuduğum saat. mesaj-mail bildirimleri, ekg, uyku tabiki, gps, sağlık uygulamaları falan da pek hayatımı kolaylaştırmadı. 1 hafta daha takar sonra bir kenara atarım gibi duruyor.
kimse demedi ki olum sen pil değiştirmeye üşendiğinden kinetik ve solar saat alan adamsın, akıllı saat senin neyine? -
mangal yakma konusunu beceremiyor ibneler. sigaram söndü yak desen bile tepki vermezler. şu soğanı doğra, gözüm acımasın desen hiç oralı bile olmazlar. kınıyorum hepsini.*
-
akıllı saat ya da başka bir şey, ne olursa olsun evvela o ürünü ne için, hangi amaç ile aldığınız ve o üründen ne beklediğiniz önemli. x bir kişide görüp bir heves ile alıp "ulan bu da nasıl bir şeymiş tüü kaka" demenin bin anlamı yok.
-
insan bi camları siler çöpleri boşaltır ortalığı toparlar onu da yapma yok.. ohoo!
-
fitness'ımı track'letiyorum ben, serbest modda.
bir de giydiğim şeye göre kadranı değiştiriyorum bazen.
kinetik bir saatin 3'te 1'i fiyatına satılan bir alet daha ne yapsın ki benim için.. -
saatsin sen kardeşim bana saati göstersen yeter, çok da akıllı olma yani. elimizde şarj saat peşinde koşmayalım birde..
-
iflah olmaz bir apple’cı olarak şarj sorunu yüzünden huawei watch gt3 kullanıyorum. iki hafta şarjı gidiyor.
uyku/nabız takibi, barometre ve telefon uzaktayken görüşme yapabilme hayatı kolaylaştıran şeyler.
yani gayette işe yarayan ve verimli bir alet. -
çocuklara aldığımız bu kategoriye giriyor mu bilmiyorum ama 6 yaşındaki kızım bile bir ay sonra sıkıldı götürmüyor okula. hatta şu an nerede bilmiyorum evde bir yerde kayboldu gitti.
-
ne zamanki o akıllı kol aksesuarları omnitrix görevi görecek, veya bizi bir yerden bir yere ışınlayacak.işte o zaman akıllı saat adını hakedecek.
-
gösteriş için almış görgüsüz işlevsiz bir insan beyanı.
benim gayet de hayatımı kolaylaştırıyor. antrenörüm ben, antrenman ortasında önemli bir arama mesaj geldiğine görmüş oluyorum, yoksa telefonu kim alacak eline 3 4 saat boyunca. daha önce de mühendistim elim kolum batıyordu telefonu çıkaramıyordum saatten cevap veriyordum mis gibi işime yarıyor.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap