• -bazı medya mensuplarında olmayan, 6 harfli.
    -d a ş ş a k

ilk canlı yayında bu soruyu sormasını dilediğimdir.
    adamlığını, zekasını, kalitesini göstermiştir. umarım hak ettiği yerlere gelir.
  • hiç ağzını açmadan, ufak laf sokmalarla ve ufak tefek twitter vuruşlarıyla işi kotarabilirdi. ama bununla yetinmedi, kendisine yakışanı yaptı. umarım yarışma programı sona ermez ve hiçbir şekilde zor durumda kalmaz.
  • konuya yeni vakıf oldum, malum evde olduğumuz zamanlarda sadece uyuyabiliyoruz son günlerde.

nasıl güzel bir insansın sen demek istiyorum buradan kendisine. nasıl özel bir insansın !

reklam için yaptı diyenlere de bir çift lafım olacak; be gerizekalı, reklam yapacağım diye, programının yayından kaldırılmasını göze alacak kadar salak mı sandın sen bu adamı? sen mi ali ihsan varol? senin gibi mi? kaş yapacağım derken göz çıkartır mı?

abi, o değil de, sen ne güzel bir insansın lan. coştum yemin ediyorum.
  • eisenheim' a benzerliği ile dikkatimi çeken program sunucusu.

yaptığı şeyi cesaret olarak adlandırabilmek bizim açımızdan acı olsa da cesaretli bir adam olduğunu göstermiştir. maalesef ki ülkemizde cesur olabilmek, aslında yapmanız gerekeni yapmanızdan ibarettir bazen. bu oldukça basittir eylem aşamasında, ancak sonuçları da bir o kadar zordur. zaten sonuçlarıdır kişiyi cesur, yapılanı da zor sıfatına sokan.

umarım yapılması gerekenin yapılmasının sıradan olduğu günleri göreceğiz hep birlikte.
  • hakkında girilmiş 926 entry'nin sahiplerini, 927. entrysini de kendim girerek ve kendimi dahil ederek, bu güzel adamı unutmamaya davet ediyorum.

ola ki programı yayından kaldırılır ve göz önünde olan kanallarda iş yapamaz hale getirilirse, lütfen ama lütfen 3 ay, 10 ay, 2 yıl sonra biz de unutup gitmeyelim. bu son derece beyefendi ve dirayetli insanı, yaşadığımız olaylarda sergilediği omurgalı duruşuyla hep analım.
  • umarım programı o kanal!!dan kaldırılır ve hak ettiği, düşüncelerini açıkça söyleyebileceği, "halk"tan yana bir kanal ile anlaşıp o kanalda yeni hayatına başlar.
  • bloomberg ht, garanti bankası ve ntv'nin başına gelenlerden sonra bu adamı işten çıkarmak gibi bir gaflete düşerse vay haline. kanallarında gösterilen reklamlardaki ürünlere kadar boykot kampanyaları başlar.
  • gönüllerin kabinesinde bakan olmuş. yakışır.
  • bloomberg ht'nin insanların kanal listesinde yer almasının sebebi zaten bu adam. yaptığı program da değil, adam!

eğer olur da canını sıkacak bir durumla karşı karşıya kalırsa, istediği mecrada, istediği programla, bu halkın başının üstünde yeri olacağından hiç şüphesi olmasın!
  • kelime oyunu gibi temelde tekdüze bir yarışma programını bile zevkle izlenecek hale getirebilen başarılı bir televizyon programcısı olmasının ötesinde çok düzgün bir insan olduğunu zaten belli ediyordu. son olaylardaki zeka dolu göndermeleri ile bunun sağlaması da yapılmış oldu bir yerde. bu saatten sonra o kanalda olmuş olmamış çok farketmez kanımca, yarışması (ya da her ne program yapacaksa) nerede olsa izlenir...

hatta gelsin gezi parkında yapsın programı, canlı canlı izleyelim... havadar mis gibi :)
hesabın var mı? giriş yap