sorunsallar (3)
  • tekrarlayarak kid loco'nun talvin singh şarkısını dinliyorum ve sonrasında geceye günaydın diyerek gündüzü unutuyorum. bir çok şey daha geçiyor olabilir aklımdan ama, vermiyor benliğim her şeyi. belki de en iyisini yapıyor.

an içinde insanda cereyan eden o kadar duygu oluyor ki farklı farklı. bunu bir şekilde aktarması gerekiyor kimi zaman kendinden başkasına. işte insanın içindeki bu karşı koyulamaz duygunun panzehiridir şu an ne yaptığından bahsetmek.
  • yaklaşık 10 cm olan sakallarımdan bir parça kopartıp teneke kutu kolanın acma halkasına sokup kolayı yukarı kaldırdım.. güçlüymüş lan sakalım .
  • en eski versiyonuyla kayahan-neden olmasın
  • gelen onlarca küfürlü mesajı tek tek siliyorum. bu kafatası kafatasları baya rahatsız olmuş, üstüne entrym silinmiş la. götümüze girebilir nedeniyle silinmiş.
  • güzel bir pazar sabahında, hazır hava da açmışken kendimi mis gibi eve kitledim. ne yaptığımın bilinciydeyim oysaki. daha dün yalnızlığın aslinda kötü birşey olmadığını kanıtlamıştim kendime.
    çok güzel kandırmışım kendimi. ne yapıyorum sahiden ben. 29'un sonlarında 30'a koşarken (pardon emeklerken) çok erken yakaladı bu gerzek sendrom beni.

gitttt burdannn gittt...
  • ders raporu hazırlamam gerekirken yapılmaması gereken ne kadar ertelenebilir şey varsa onu yapıyorum. evet kaynak tarama ve rapor yazma dersinden kaldığımın ilanıdır bu yazdığım.
  • ictim, kafasini yasadim, onumde polis dortlu yakinca ufak bir heyecan yasamadim degil ama. ayrica basligi duzgun yazabilsen iyi olurdu.
  • (bkz: p piii)
  • format neydi , format sevgiydi kardeşlikti.
  • ne yatıcam yatağa tabii ki ahahahahah
hesabın var mı? giriş yap