andare
-
en sevimli italyanca fiil, gitmek anlamini ta$imaktadir. italyanca bildiginizi belirtmek isterseniz arkada$ ortaminda andiamo! dersiniz ve olay biter.
-
isp. yürüyecegim.
-
(bkz: ludovico einaudi)
-
io voglio andare italia * cümlesine pek güzel uyan gitmek fiili, hem de mastar hali.
-
duyduğum en güzel eserlerden biri. (bkz: ludovico einaudi)
-
ismiyle bestesi birbirine bu kadar uyan bir eser daha dünya üzerinde yazılmamıştır. zira hangi dilde olursa olsun "gitmek" bir notalar bütünü olsaydı eğer, tam da bu olurdu.
-
son yıllardaki müzik keşiflerimin çoğunu, youtube'un otomatik oynat kısmına borçluyum. zira sevdiğim bir müziği açıp da işlerime dalınca akabinde "sen bunu da seversin, bir dinle bak" diyerek göz kırpıyor ve bana böyle güzel dostlar kazandırıyor.
bu sükûnet verici eserle de onun sayesinde tanıştım, "ah, bunu ne güzel yürüyüş müziği yaparım ki ben" deyip listeye kaydettim, italyancam olmadığı için adının anlamını bilmiyordum, burada yazılan entry'lerden öğrenince ona da ayrı sevindim.
ah canım tevafuk, biz hayat rutinine dalsak da sen bizi gülümsetecek dostları ne güzel bulduyorsun böyle. -
ağırlaşmak manasında italyanca müzik hız terimi.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap