andrew dominik
-
-
hakkında pek bir şey yazılmaya gerek görülmeyen bu zat-ı muhterem şu anda blonde adında marilyn monroe hikayesi çekme gayretinde görünüyor. şahsi kanaatim, film sonuca ererse bizi bunalımdan bunalıma sürükleyebilir; üzerimizde fenomen sarışına dair hastalıklı bir iz bırakabilir.
-
belli ki iyi bir filmografi sahibi olacaktır. kötü film çekmeyecek yönetmenler arasına girsin istiyorum.
şu anda %100 ile oynuyor. düşürmesin bu oranı. söyleyin biriniz. -
manyak midir nedir, the assassination of jesse james gibi isminin altindan ezilen bir filmi basyapit haline getirmis adam. hic geregi yokken takilip kaldim, kuyuya attigi tas icin. hayatim boyunca hep sonunu bileyim ama o filmin hic bitmesini istemeyeyim tadinda bir filmi beklemistim, onu da bu adsiz sansiz bu adam cekmis.
-
kendine has tarzı olan bir yönetmen. izlediğim iki filmi de çok başarılıydı. killing them softly ile de o başarıyı yakalayacağına inanıyorum. daha çok filmler çeker umarım.
-
önce the assassination of jesse james ile, ardindan killing them softly ile bana zevk dolu saatler yasatan, damak tadima uyan yönetmen.
bu aralar marilyn monroe hakkindaki filmi blonde ile ugrasmakta. -
"daha küstah, daha züppe ve daha gösteriş budalası filmler ve kendini onlara aitmiş gibi göstermeye çalışan yönetmenler tanıdım, ve hangisi daha kötü emin değilim, birden bire iyi bir film olacağını düşünmek mi, yoksa partinin ortasında kendini iyi bir yönetmen sanmak mı? bu adamın maymun iştahlı biri olduğuna ise eminim.seni unutmayacağım andrew fucking dominik.tam bir baş belasısın."
şeklinde yalancı tirat yolladığım skimtroniğin teknolojik olanı yönetmen fazlası. -
(bkz: chopper/@karinca beli)
-
16 mart 2017'de war party isminde yeni projesi duyurulmuş yönetmen. tom hardy gözüküyor projede. deniz piyadeleri üzerine olacakmış.
-
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap