• --- spoiler ---

“andulans organizmanın korunma sistemlerini ve hücre gelişimini destekleyen, dokularda biyolojik rezonans titreşimleri üreten, mekanik vibrasyon ve kızılötesi derin ısının kombinasyonundan oluşan yeni jenerasyon, biyofiziksel bir bütünsel terapi yöntemi.”

--- spoiler ---

olarak tanımlanan bir sistem.

kısaca; kilo verme, yağlanma, kronik rahatsızlıklar, halsizlik vb şeyler için kullanılıyormuş.
    detay

valla zayıflamak istiyorum.

ne boğazımı tutabiliyorum ne de spora zaman ayırabiliyorum.

iddia edilen şey: 15 dakika andülasyon= 2.5 saatlik yürüme.

evet, biliyorum, yürümek sadece kilo vermek için yapılan bir şey değil.

ama benim ana amacım kilo vermek. denemeyi düşünüyorum.

bu konuda bilgisi olan renklendirebilir.
  • doğru yazılışı ‘andulasyon’dur. adülasyon diye okunur. andubalance cihazının, adulasyon terapi sistemidir.

“andulasyon, sözcük anlamı itibariyle dalga yaratma, dalgalanım anlamına
    gelen “ondülasyon” sözcügünden türetilmistir. andulasyon terapisi; organizmanın korunma sistemlerini ve hücre gelisimini destekleyen, genis bir frekans alanında dokularda biyolojik rezonans titresimleri üreten, mekanik vibrasyon ile kızılötesi derin ısının kombinasyonundan olusan yeni jenerasyon, biyofiziksel bir bütüncül terapi yöntemidir. bu yeni teknoloji, bilim insanları, farklı alanlardan akademisyenler, spor tıbbı uzmanları ve hekimlerin ortak çalışmaları ile almanya’da geliştirilmiştir. ve adulasyon , 2,5 saatlik yürümeye eş değer fayda üreten 15 dakikalık bir seans uygulamasıdır. sağlıklı beslenme ile desteklenmelidir.”

kilo verdirir demiyor kilo verme sürecinde yardımcı olabileceğini belirtiyor. kilo verdirmede yardımcı olmasından ziyade kronik ağrıların terapisinde kullanılıyor. kollajen üretimine destek olabiliyor.

**ben bel ağrım için 8 seans adulasyon terapisi aldım. memnun kaldım. kilo kısmını deneyimlemediğim için yorum yapamayacağım.
  • dolandırıcılık kokan başlık. he aynen vücut titreşiyor lenfatiklar hadi ödem atalım diyor.
  • bizzat denedim. hiç bir işe yaradığı yok. mevcut sistemin insanların paralarını cukkalamak için acaba daha farklı ne yapsam da farklılaşıp iki instagram reklamıyla köşeyi dönsem icadıdır. yarım saat andulasyona bağlayacakmış ve 3 saat koşmuş gibi olacakmışım. bak seen.. hadi yaaa.
  • bir süredir sağ dizimde ve sol omzumdaki ağrılar nedeniyle crossfit'e ve spor salonuna mecburen ara vermiştim. kendi çapımda diyet yaparak zayıflamaya devam ediyordum ve aklıma andulasyon geldi. hem diyetten kopmamak hem de bir şeyler yapıyorum ve kopmuyorum hissiyatıyla seanslara başladım. daha 3-4 seans gittim. böyle bir etkisi var mı bilmiyorum ama özellikle diz ağrılarım çok azaldı. salonu bıraktığım için de azalmış olabilir tabii ama sanki olumlu etkisi olmuş gibi. belki de plasebo etkisi.
  • tüm kan değerlerim ile diyetisyenin yolunu tuttum ve diyetisyenim diyetle birlikte önerdi bana. iddiası şu rahatlatır sıkılaşma sağlar ve metobolizmayı hızlandırır. benim ölçülerimi alarak deneme seansı yaptık ve ilk ölçüm ile seans sonrası ölçümler farklı çıktı. lakin yine de bir seansla bir kaç cm incelme yaptığına inanmıyorum. neticede eldeki mezurayı biraz fazla sıksan al sana 2 cm inceldin diyebilirler. diyetime ve akşam yürüyüşe başladım sadece bir makina ile zayıflama olacağını düşünmüyorum. bana sanki bir masaj aleti gibi geldi ve rahatlattı onun için deneyeceğim. yaşadığım yerde diyetle birlikte aylık 700 tl toplam haftada 3 seans 30 dakika şeklinde yapılmakta. fayda sağlarsam editleyeceğim.
  • deneyen ve sonuç alan varsa yeşillendirmesini beklediğim zımbırtı. bugün birinin (arkadaşımın arkadaşının arkadaşı denemiş) anlattığına göre hayalimdeki makineyi yapmışlar.

ben: spor yapmaya üşeniyorum. aslında bir sistem olsa içine yatsan ve o şekilde kilo versen ne güzel olurdu.
    x kişisi: öyle bir şey var ki.
  • aşk bu kızılötesi yaralı müzesi hareket edemem tekniği ile yapılan terapi sistemidir.
  • deneyen ve etkisini gören varsa yeşillendirebilir mi ?
    denedim öyle aman aman büyük bir etki yaratmadı bende
  • çok güzel şekilde o günün gecesi gaz çıkartıyor. şuan 2. seansdayım
hesabın var mı? giriş yap