antalya
-
guneyde, akdeniz civarinda cok sicak bir sehir.
-
memleketiiim memleketim...her yaz da gidilmez ki bezdirir.(yazmisim, kimsenin umurunda olmamis, oysa ki sonradan telafi ettigim bu baslikta)
(bkz: yivli minare)
(bkz: 07 genclik)
(bkz: yedimehmet)
(bkz: lara)
(bkz: topcam plaji)
(bkz: konyaalti plaji)
(bkz: kindilcesme)
(bkz: cirali)
(bkz: da bkz) -
beyaz dolmushlu shehir
-
güzelsin memleketimsin, ama ne de sıkıcısın be memleketim, sana çekmiyeyim, insanına çekmiyeyim isterim memleketim.senin gibi güneşli olmak isterim memleketim.alo memleketim sen de bi bok dinlemeiyosun otomatik yapıyosun memleketim.
-
nefis tatil $ehri..sicacik,huzurlu,istendiinde eelenceli..$u sirlalar canimin cektiii...gusel kent
-
eski adi attalia olan sehir
-
türkiyenin en sıcak yerlerinden... denize girseniz bile serinlemek yerine daha fazla ısınarak çıkabilirsiniz. kumsalları oteller tarafından kuşatılmıştır beleşe girmek zordur...
-
tatil koyleri falan olmasa bi halta benzemeyen ve her tarafi dag tas olan bi sehir
ayrica hersey 2 kat daha pahalidir -
her ıkı yılda bır terketmeyı ustelık ozleyecegımı bıldıgım halde terketmeyi alıshkanlık halıne getırdıgım sehir
-
universite yabtık orda ama bide bana sorun.sahtekar insanlar çoğunluktadır.bi de yanlış adres tarif ederler.sıcağı beyin kaynatan cinsten.10 gün için ideal.fazlası öldürebilir.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap