• orva ilaclari tarafindan uretilen, %20 azelaik asit iceren sivilce kremi
  • sürdüğüm andan itibaren deli gibi kaşınmaya sebep olan krem. sürdüğüm krem zaten eninde sonunda orayı kaşımak zorunda kaldığımdan pek uzun süre kalmıyor orada.
  • tam iki aydır yüzümdeki sivilceler ve lekeler için kullandığım kremdir. (bkz: clindoxyl) jelle birlikte cildiye doktoru tarafından verilen azelderm beklediğimden daha iyi etki yarattı. kesinlikle ciltte kızarıklık, dökülme, kuruma ile karşılaşmadım. yatmadan hemen önce bir gece azelderm, bir gece clindoxyl sürüyorum. azelderm kremin birazcık kaşındırması dışında bir sıkıntısı yok. 13 yaşından beri kurtulamadığım sivilcelerim ve lekelerim vardı ama artık neredeyse hiç kalmadı. ayrıca güneş lekelerim olduğu için yine aynı cildiyeci solante acnes (kırmızı kutu) güneş kremi de vermişti. hepsini düzenli bir şekilde kullanmaya başladığımdan beri yüzüm ışıl ışıl oldu. doğrudan satış reklamı yapmış gibi oldum ama şu an çok iyi ve huzurluyum. artık aynaya baktığımda yüzüm gülüyor.

not: sivilcelerin geçtiğini görenler ne kullandığımı soruyor. ilaçları söylediğimde ise, "aaa ben de alayım" şeklinde tepki veriyorlar. ben yine de doktora görünmeden kullanmamanız gerektiğini düşünüyorum. "bu iki ilaç fayda sağlar mı" diye sorup doktorun fikrini almayı ihmal etmeyin.

not 2: benzeri entry'i clindoxyl başlığı altına da yazdım. sivilcelerinizden kurtulmanız konusunda az da olsa fayda sağlarsam ne mutlu bana. hürmetler herkese.
  • bu kaşıntı ne kadar daha devam edecek diye kara kara düşündüren krem. orjinalini mi alsaydim acaba?bu 14 tl orjinali 40 küsür..
  • sivilce ve güneşe bağlı cilt lekelerinin giderilmesinde kullanılan %20 azelaik asit iceren krem. cildin kendini yenilemesinde, siyah nokta ve sivilce izlerinin temizlenmesinde etkin rol oynar. (bkz: expigment) ile birlikte ciltte oluşmuş kahverengi rekelerin tedavisinde kullanılabilecek mucizevi krem.
    not: çok ağır bir kremdir dermatoloğa danışmadan asla kullanmayınız.
  • leke acici krem. lekeleri acmanin yaninda sivilce cikmasini da engelliyor. doktorunuza danismadan kullanmamanizi tavsiye ederim.
  • doktorun verdiği bir haftadır kullandığım sivilce kremi. yazılanların aksine bende ne bir kaşınma ne de yanma yarattı, acaba ben mi yanlış kullanıyorum.
  • bu kremi süremiyorum ben aq. sürdükten sonra acaip bi kaşıntı oluyor gidip yıkıyorum yüzümü.
  • 3 aydır sivex eritretin ve azitro ile birlikte kullandığım sivilce için gece sürdüğüm krem bu kombinasyonla bir yıldır kurtulamadığım sivilcelerimden kurtuldum diyebilirim çok yakıyor sürüldüğü anda ama zamanla azalıyor

(cilt doktorumun tavsiyesi üzerine kullanıyorum)
  • abi çok enterasan ama ben bu kremi sürer sürmez kalp atışım hızlanıyor nefes darlığı yaşıyorum.üç kere denedim hepsinde aynı reaksiyonu verdim.ilacı kestim doktora bildiricem.
hesabın var mı? giriş yap