azerbaycan
-
kendi milletine düşman tek derdi ülke kaynaklarını tanıdıklara peşkeş çekip londradan evler alan bir kanlı yoz diktatör tarafından yönetilen ülke. güçlü ülkelerden de silah aldıkça kimse sesini çıkarmaz zaten.
sorarlarsa tek millet falan dersin. -
su anda ermeni teroristlere karsi operasyon baslamis ulke. ustteki ermeniye de dert olmus. kacacak yeriniz yok. karabagda terorcu ermeni kalmayacak! ne aga ol ne paşa, azerbaycan vatandaşı ol rahat yaşa - tek yolunuz budur!
-
inanılmaz antipatik ülke.
kim ne derse desin ben ermenilere bu elemanlardan daha fazla sempati besliyorum.
başlarındaki aliyev denen diktatör çıkıp primat gibi televizyonda bir ülkeyi tehdit edip yumruğunu filan sallıyor.
olm bu ne rezillik bu ne ezikliktir?
kaldı ki siz onlara kardeş ülke zartu zurt edebiyatı yaparken azeriler hiçbir şekilde türkiye'ye sempati duymaz tam anlamıyla rusların yan çarıdır bunlar, ruslara taparlar.
bu düşüncelerim yüzünden şimdi bir ahmak gelip aşağıya ermeni, pkk'lı filan da yazar.
umruda değil, gerçekler bunlar. -
yavrum ne eski sovyet bloğu ülkelerinin yönetim anlayışından ne de azerbaycan halkından yana bilgisi yok. ama ermenilere sempati besliyormuş. yönetici aileye bende kızgınım ama bu halkından ya da ülkesinden nefret edeceğim anlamına gelmiyor. bir konuda fikir beyan ediyorsanız edinde orta yere sıçmayın aq.
not: elçibeyspor
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap