banabi
-
(bkz: yemeksepeti) sayesinde rakiplerine kısa zamanda büyük farklar atacak proje. şuan sadece belirli lokasyonlarda hizmet vermektedir.
-
şöhret tepesi bu kadar saçma sapan bir film olur
-
bu uygulamayi batirirsa izmir bostanli kuryeleri batirir.
ılk dondurma siparisimizde dondurmayi sogutucu canta ve buzlariyla birlikte birakip gittiler. posetin icindeki sogutucu cantayi gorunce aradik ettik, yanlislikla unutuldu sanirim arkadas sorun yasamasin diye bilgi verdik ama gelip almadilar.
dun aksam posetteki 6'sar liralik 2 dondurmanin yanina yine banabide 8'er liraya satilan 2 adet hazir buz kuplerinden koymuslar erimesin diye.. (sogutucu canta kalmadi tabi dmi denyolar?!)
arkadas, su poseti atip gitmeden once bi bakin artik ya, haram buzla limonata ictim diye faranjit edecekler beni yaz ortasinda! -
yemeksepetinin bizzat kendi kurduğu depolardan sipariş kabul ettiği uygulama.antalya için söylüyorum sınırlı alanda çalışmalarına rağmen hizmet çok güzel.bez çanta hediye ediliyor her siparişte ve taze ürünlerin hızlı bir teslimatı söz konusu.
not: arkadaşlar online olarak alkol ve sigara siparişi yasak .yemeksepeti gibi bir şirketin kaçak olarak bu ürünleri satmasını beklemeyin.yani asla bu ürünler sipariş edilemeyecek. -
ürün yelpazesi biraz daha genişletilirse, markete gitmeye gerek bırakmayacak uygulama. siparişler çok hızlı geliyor, kuryeler efendi. ayrıca haritadan siparişinizin tam olarak nerede olduğunu da görebiliyorsunuz.
edit: tepsi mantı harika. fiyatı 24 lira civarı. deneyin, pişman olmazsınız. -
bedava yirmi liralık hediye çekini gördüğüm an yediğim kavunu şiddetli hönkürmeler eşliğinde genzimden beynime sokalamış yemeksepetinin market alışverişi uygulaması. ayrıca tutara bakmadan sipariş vermemle kapıda sadece 1,5 lira ödeme utancıma vesile olmuştur.
-
istanbul pendik'te hizmet vermemeleri hasebiyle benim için henüz getir uygulamasının alternatifi olamamış eve hızlı teslimat servisi.
edit: artık hizmet veriyor. alternatif oldu. -
bir türlü girdiğim adresi kabul etmediği için kullanamadım. yemeksepeti uygulaması içinden giriyorum kayıtlı adresimi seçiyorum ama bir türlü ürünler sayfasına gelemiyorum. benim için ilk andan hüsran olmuş uygulamadır.
-
sadece karpuz siparişi için bile tercih edilesidir. getir ve glovo rekabeti ile sektör daha kaliteli hale gelecektir ilerleyen sürede.
-
ürün çeşitliği açısından getir uygulamasına benzeyen fakat ürün fiyatları açısından daha avantajlı olduğu için tercih ettim uygulama. glovo da bu şekilde bir kategoriye sahip ama onların sunduğu hizmet biraz daha farklı. istegelsin de var ama nedense kullanmak gelmiyor içimden.
özetlersek getir ilk olmanın ekmeğini bu şekilde giderse banabinin olmadığı yerlerde yiyebilir ama banabi ile rekabet etmesi zor görünüyor. getir yemek de de çok çok az anlaşmalı yer var ama bu farklı bir konu.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap