• ankara'da konya yolunun üzerinde demir köprüyü geçer geçmez sağdaki ilk akaryakıt istasyonunun içinde küçük bir mekan. yaprak kebabı ankara'da yiyebileceğiniz en iyi en lezzetli kebaplardan biridir. masaya gelen öncüler yani ikramlar da göz doyurur. tavsiye edilir.
    kimsenin pişman olmayacağından eminim.
  • ankara hudutları içinde yaprağı yiyebileceğiniz en güzel yerlerden biri olduğu kesin. fiyatları da uygun. lâkin, servisi insana yaşadığı tum lezzet şölenini unutturabilecek cinsten. yenilenmeyen lavaşlar, mezeler. garsondan ayrıca istemediğiniz zaman gelmeyen çaylar, isteseniz dahi bayağı geciken çaylar. hatta hesap bile biz istedikten bayağı sonra geldi. ve isin trajikomik tarafi mekan o an boş sayılırdı. oyle bir yoğunluk falan da yok.

zorda kalmadıkça bir daha gitmeyi düşünmüyoruz, ben ve arkadaşlarım
  • fiyatlandırma konusunda çizgisi olmayan mekan, uzun saçlı'nın yeri kıvamında bir durum söz konusu fakat uzun saçlı abinin yerinin böyle ve kendisinin de huysuz ve pis bir adam(tatlı bir huysuzluk ve pislik ama) olduğu biliniyor en azından ve mevzu sadece çay olunca adama çok da koymuyor nihayetinde. şubelerinden değil benzinliğin içindeki yerden bahsediyorum bu arada. tamam adamım etin, yancıların güzel de bi ne ödeyeceğimizi bilelim di mi lan?
  • çukurambar şubelerine gittim, yaprak kebabını tattım. yumuşacık bir et. güzel terbiyelenmiş. deneyiniz efendim.
  • yaprak kebabı da dondurmalı havuç dilimli baklavası da efsane olan mekan.
    tavsiye edilir.
  • yaprak kebabının yanında kuzu kaskisi de gayet lezzetli olan mekan.
  • fiyat performans cok iyi bence
  • etin her halini en muhteşem şekilde yapıyorlar. tek sevmediğim şey, tek gittiğim zaman garsonların suratı asılıyor. her oturuşumda 100-150? arası bir ödeme yapıyorum. daha iyi bir yaklaşım beklerdim
  • ankara’da yaşıyorsanız muhakkak gitmeniz gereken muhteşem kebapçı. üniversiteyi ankara’da okumuş olmamdan mütevellit aşinayım buraya. arkadaşlarla ne zaman bir yere yemeğe gidelim desek hep aklımıza ilk gelen yer bura olurdu.

yaprak kebabı tek kelimeyle müthiştir. çöp şişleri de aynı şekilde muazzam. etler o kadar güzel terbiye edilmiş ki hem yumuşacık hem de inanılmaz lezzetli. tatlı olarak dondurmalı irmik helvasını çok çok iyi yaparlar. hatta bazen canımız tatlı istediğinde sadece dondurmalı irmik yemek için bile buraya geldiğimiz olurdu.

artık işim dolayısıyla istanbul’da yaşasam da, ankara’ya her gelişimde uğramadan geçmediğim tek yer burasıdır.

deneyin, denettirin.
  • ikramlarıyla göz dolduran mekan. ankara’ya yolu düşenlere tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap