• norvecli vokalist beate lech ve basci marius reksjo tarafindan kurulmus grup. 12 temmuz da istanbul caz festivali kapsaminda turkiye ye gelcekler. ghosts adli sarkilari da dinlenesidir, harikadir.
  • çok güzel bir grup. çok güzel insanlar. çok güzel bir konserdi.
    amcamlar müzik olayını asmıs.
    tarif etmek için kelime bulamadıgım bir performans sergilediler. nedir o müzik nedir o ses?? bu kadar sevecegimi tahmin etmiyordum. oysa ne kadar içtendiler ve ne kadar yogun bir enerji yaydılar. kuzu saçlı hatun zaten sürekli gülümsüyordu, sahneye atlayıp mıncıklamak istedim.
    ama bis e gelmeleri hataydı. ghosts'dan sonra o sarkı kulaklarımı tırmaladı.
    hatun " i wish i were in istanbul. simdi istanbul'da olmak vardı anasını satayım " dedi :)
    bir daha gelsinler seneye. dinlemeye doyamadım. onlar dünden razı zaten.
  • mobile bubble isimli şarkısı da pek hoş.
  • (bkz: norvec)
  • acid jazz i seven bunyenin bunu hemen cigerlerine cekecegine emin oldugum bir grup. album jazzland recordstan cikmis. bassci kisi oslo universitesinde okumus vokal kisi ise - ki iste bu kahramanimiz - norwegian state academy de okumus bitirmis.
    masallahlari var diyip allahim sen nelere kadirsin diye de eklemek boynumun borcudur.
  • (bkz: ghosts)
  • albümünü 6 metrekarelik evinde kaydettiği için adını home koyan norveçli hatun kişinin grubu. ghosts adlı şarkısın tüm ritmleri tapılasıdır, hele şarkının sonlarında ki pianolu bölüm insanın içine işleyiverir
  • "home" adlı albümü çok başarılı olup, norveç'li ve çok güzel bir vokaliste sahip olan grup.
hesabın var mı? giriş yap