sorunsallar (1)
  • banka hesabımdan kendisine bir saat önce transfer ettiğim nakitimin hala ulaşmadığı mobil uygulama şeysi. normalde böyle olmazdı. alttan coin alacağız ya illa bir engel çıkacak.
  • normal'de (bkz: btcturk) 'e yatirip ordan usdt alip sonrasinda (bkz: binance)'ye yolluyordum fakat hesabimi acmam 3dk felan surdu denemek icin 5 tl yatirdim oldukca hizli. maliyetleri dusurmek icin trc20 agindan usdt yolluyordum fakat binance'ye para yollarken $0.25 karim oldu.
  • şifre kabul etmiyor. şifre sıfırlamayı reddediyor. ne oldu hacklendik mi şimdi? var mı aynı sorunu yaşayan?
  • binance global'i açıyorum ama tüm işlemler durmuş gibi. hiç hareket yok. lan yoksa?!? tosuncuk?
  • adamlar 2 gün önceden şu saatler arasında işlem yapılamayacak diye açıklama yapmış hala tosuncuk diyorlar.
  • bugün sabah saatlerinde (9:15) banka hesabına tl çekme işlemi yaptım. işlem tamamlandı yazmasına rağmen yaklaşık 20 dakika oldu ve para banka hesabıma yansımadı.

başına daha önceden böyle bir şey gelen oldu mu?

ek: destek geri döndü. ziraat bankası genelinde diğer bankalara aktarimda sorun varmış. benim para hesaba geldi az önce. kısa zaman içerisinde düzelecekmiş
  • işlem hacmi düşük ve çok az sayıda kripto çeşidi bulunmakta.
  • yine en gereken yerde çökendir.
    beni bana yekten kırdıran binanceın nedenini bilsem ne fark eder ki ?
  • bnb'ye dönüştür kısmı ne zaman aktif olacak belirtmeyen uygulama. kardeşim içerde bir kuruşumu bile bırakamam açın şu özelliği.
  • fiyat güncellemesi yapamayan uygulama. şaka gibi.
hesabın var mı? giriş yap