şükela:  tümü | son 24 saat
1954 entry daha
  • yıl olmuş 2023 hala sevgisini gösteremeyen erkekler var. ulan kadınlar çocuklarınızı yetiştirirken biraz özenli davranın. özellikle de erkek çocuklarınızı. gerçi 80-90 tayfası için artık çok onlar iflah olmaz.

genelleyeyim de biraz içim rahatlasın 'kendine dikkat et', 'her zaman yanındayım' gibi cümleler kuruyor ve ihtiyacınız olduğunda yanınızda oluyorsa seviyordur. bunları söyleyip, ihtiyacınız olduğunda yanınızda yoksa sağdan gönderin arkadaşı. sizi sevmiyor sadece ağzı iyi laf yapıyordur.
  • erkeğin sevgisini hissetmek kolaydır. kadının sevgisini anlamak daha zor. çünkü erkek kadının kendisini sever. bir erkek için kadının zengin, kariyerli ya da makam-mevki sahibi olmasına gerek yoktur, güzel ve bakımlı olması yeterlidir. kadın ise erkeğin temsil ettiklerini, sahip olduklarını ve kendisine sağladıklarını daha çok sever. erkeğin kişisel özellikleri bunlardan sonra gelir genellikle.

erkek doğrudan sevdiği için onun öpmesi, kucaklaması, bakışı veya hitabeti ile sevgisini anlamak bir kadın için zor değildir. kadınlar ise bu saydıklarımı kolayca taklit edip aslında sizi idare ediyor olabilir.

genel durum böyledir, istisnalar elbette ki olacaktır.
  • bir erkek sevince; kararlı ve net olur, yanar döner olmaz, seni yaninda ıster, merak eder, odağı sen olursun, sadece senin icin çabalar, konusmaya can atar, seninle sık sık bulusmak ıster, boş umut yüklemez, ama' li cümleler kurmaz, seni seviyorum ama kafam karışık, seni seviyorum ama ilişkiye hazır degilim demez, paylaşımcı, uzlaşmacı ve fedakar olur, seninle olmak için zaman yaratır, en ufak sorunda hemen pes etmez, güven verir sevgisinden şüphe etmezsin, bir erkek size tonla guzel söz söyleyebilir, sizi kendine bağlamak için destan bile yazabilir, yeminler edebilir ama sözleriyle eylemleri örtüşmüyorsa, o sözler anlamsızdır. egosuyla konusmaz, dürüst ve samimi olur, seni yormaz tam tersi huzur verir, seni kırmaktan çekinir, sevgi görünce şımarmaz, burnu kalkmaz, seni ezmeye başlamaz, umursamaz olmaz, seninle ilgili gelecekte yapacaklarinizla ilgili planlar yapar , hayallerinde hep sen varsındır.

kisacasi; seven erkek davranışlarla bunu hissettirir, hissettirdiği icin güven verir ve güven verdiği icin de huzur verir...gerçek askta huzur vardır, cesaret ve netlik vardır. gerisi hep fasa fiso.
  • öyle uzun uzadıya yazmaya gerek yok, erkek detaylarda gösterir sevgisini.

gece uyurken elleriniz üşümesin diye elinizden tutuyorsa, seviyordur.
  • konuşurken,
    sürekli telefona bakıp,
    seninle göz teması kurmuyorsa,

bu durumda emin olabilirsin ki
    telefondaki aşüfteyi gerçekten seviyor.

...
    tamam ağlama hemen. sen de iyi birisin aslında.
  • sevgi bitebilen bir meret olduğu için çok da önemli değil, keyifli vakit geçiriyorsanız yeterlidir.

ne seni en çok kim sever ben tabikiler gördü bu gözler.

sonra aldatmalar bilmem ne.

ne demişler: carpe diem
  • aklınıza "bu adam beni seviyor mudur?" şeklinde bir soru gelmez çünkü erkekler sevince zaten istemeseler bile belli olur o sevgi, taşar adeta. bakışından, sesinden, kelimelerinden hepsinden taşar.

o yüzden detaylar önemli değildir, bir erkeğin sizi sevdiğini belirgin bir şekilde hissediyorsanız seviyordur. tereddüt ediyorsanız sevmiyordur.
  • sizinle konuşurken gözlerinizin içine bakıp yüzünüzü inceliyorsa ve bunu yaparken o mükemmel sıcaklığı ve hisleri kalbinizde hissediyorsanız, hiçbir karşılık beklemeden iyilik yapıyorsa, sizi koruyup kolluyorsa ve cinselliği öncelikler sırasında çok gerilere atmışsa sizi gerçekten seviyordur.

gerçekten seven bir erkek için önce aşk, sevgi, sadakat, güven, huzur, mutluluk, heyecan vb. onlarca şey sonrasında akıllara çook sonraları seks gelir, bunu unutmayın kızlar.
  • çocuklaşması net

kendim erkeğim oradan biliyorum :d
  • selulitlerin kratere dondugu beyaz kiciniza bakarken benim icin kucuk bir adim demesi.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap