• doğal içeriklerden oluşan , hem kuru hem de balgamlı öksürüğün belirtileri ile mücadele eden bitki özleri karışımı içeren şurup.
  • yeni bir öksürük şurubuymuş kendileri.bal,kekik katkısı ile öksürüğü rahatlatıp balgamı kesmede yardımcı olacağı iddaası ile reklamlarda boy göstermeye başlamıştır.
  • benim çocukta pek işe yaramadı diyebilirim. babaannemizin yaptığı ballı ıhlamur,karabiber ve birkaç damla limon daha faydalı oldu.
  • öksürükten gebersem almayacağım ürün.
    youtube'da biraz kafa dağıtmak için nightwish'ten floor jansen'in güzel sesiyle ghost love score canlı performansını dinliyorum. yavaştan parçanın en gaz kısımlarına doğru yaklaşırken bir tane vatandaş "öksürüğe karşı bisolnatura güveniyorum" diye youtube reklamı olarak girmesin mi?

eldeki bütün reklam engelleyici programlarla bisolnaturla ilgili bütün internet sayfalarını engellemekle uğraşıyorum şu an.
  • sabahları öksürmekten ciğerleri sökülen anacığımın öksürüğünü hafifleten bitkisel içerikli şurup.
  • bitkisel öksürük şurubu. sigarayı bıraktıktan sonra öksürük krizlerime iyi geldi. tadını da beğendim, fiyatından da memnun kaldım. eğer ciğeriniz parçalanacak kadar öksürüyorsanız, ya da sadece kuru öksürüklerden muzdaripseniz kullanmanızı öneririm.

internette satın alabileceğiniz birkaç yer var. benim satın aldığım yer burası
  • mukusun nemlenmesini sağlar ve atımını kolaylaştırır . mukoza üzerinde film tabakası oluşturarak dış etkilerle temasını engeller.
  • bal, zencefil, kekik, karabiber ve limonu karıştırayamacak kadar yoğun bir hayata sahip kişiliklerin kullanacağı bir poliflav m.a. kompleksi
hesabın var mı? giriş yap