bsb
-
(bkz: bagimsiz sosyal bilimciler)
-
(bkz: battle standart bearer)
-
facebook'ta kurulmuş olan ilginç bir kızlardan intikam alma grubu. açılımı bul-sik-bırak olan grup gizli ve sadece davet edildiğinizde görülebiliyor. grubun anasayfasından açıklamasını paylaşıyorum. gönül isterdi bu güzelim grubu daha derin paylaşabileyim sizinle fakat gruba bakmamla birlikte "bu ne amk" diyerek çıkmam bir oldu açıklamasını da mailimde buldum.
group description:
bsb : 3 temel ilkeden oluşur...
kulübün adı: bul & s & bırak 'ın kısaltılmışıdır....
ve kizlara karşi antiwomanel bir örgütlenme biçimidir!!!
kulübe katılanlar kayitsiz şartsiz aşağıda yazılan kurallara uymak zorundadırlar...ancak bu şartlara uyulduğu taktirde kulübün amacı hakkında gizli bilgi verilecektir.
1 - kulübe sadece erkekler katılabilir.
2 - kulüp hakkında başka kişilere hiç bir şekilde bilgi verilmeyecektir. kulüp sınırları dışında hiç bir şekilde kulüp ve faaliyetleri hakkında konuşulamaz. gizlilik ilkesine aykırıdır. ayrıntılar için tıklayınız.
3 - kulüp min. 3 kişiden oluşur. ve hep 3'ün katları şeklinde üyeden oluşmak zorundadır. bu 3 kişinin her biri b&s&b işlemlerini gerçekleştireceklerdir. kişiler kendi içlerinde dönüşüm yapabilirler. kulübe üye olmak isteyen 1 kişi muhakak yanında 2 kişiyle gelmelidir aksi taktirde kulübe alınmayacaktır.
4 - kulüp hakkında başka kişilere hiç bir şekilde bilgi verilmeyecektir.
5 - kulüp, sadece erkeklerden oluşmasına rağmen amacı tamamen kızlara yöneliktir. "b" ilkesi bünyesinde bulunan her kızın resmi kulüp wall'un da paylaşılacaktır. bulunan kız, 3 kişilik iç gruplar bünyesinde "s" ve "b" ilkeleri de (gerekirse dönüşümlü olarak) uygulanarak diğer 3 kişilik iç gruplara bırakılacaktır.
6 - kulüp hakkında başka kişilere hiç bir şekilde bilgi verilmeyecektir.
7 - kulüp faaliyetleri gizlidir ama kızların olduğu her ortamda faaliyet gösterecektir.
8 - kulüpteki üyeler kademeli olarak 5 ünvan alacaktır.
- apaçi
- yavşak
- işini bilen
- profesyonel
- tam gavad
başlangıçta herkes "yavşak" olarak başlayacak ve tahtaya gönderdiği her 3 kız sonunda 1 kademe atlayacaktır.
9-geri kalan detaylar üyelere özelden verilecektir. -
kırk yıllık ibb'nin sözlükte aldığı haldir. florya ibb sosyal tesisleri, istanbul bşb sosyal tesisleri diye yönlendirilir. adamların sitesi bile www.ibb.gov.tr iken tey allahım.
kırk yıllık tck'ya, sözlükte türkiye ck müdürlüğü diye başlık açmaya benzer. bunu istanbul bşb diye açıp yazacaktım ama bak bakalım nere yönlendiriyor.
(bkz: sözlük bazen çok acaip bir yer olabiliyor) -
ankara'da sanırım bir tek turan güneş bulvarında yeni açılan le soleil butik'de satılan avrupa menşeili hazır giyim markası. o hayat benim dizisindeki tüm kadınları ve esra erol'u bu marka giydiriyormuş.
-
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap