çağrı sarıgöz podcast
-
çağrı sarıgöz’ün teknoloji, iş hayatı, girişimcilik, uzaktan çalışma vb. konularda fikirlerinimi aktardığı ve konuklar aldığı podcast.
linkler:
spotify
itunes (apple) podcast
youtube -
ya çok özür dileyerek söylüyorum kusura bakmayın ama konusu dünyanın en sıkıcı podcasti olacağını gösterir cinste.
-
dinlerken zamanin nasil gectigini anlamadigim podcasttir. uzun zamandir boyle bir podcastin eksikligini hissediyordum. devam etmesi dilegimle. youtube linki
-
dinleyin, dinlettirin efendim. hele ki girişimciliğe merak salmış biriyseniz, hizmet ayağınıza geldi. sevgili çağrı'nın özenli ve icraatın içinden geldiği her halinden belli soruları ile özellikle röportaj bölümlerinin nasıl başlayıp nasıl bittiğini anlamanız biraz zor olacak.
-
girişimci muhabbeti ve made in turkey ile birlikte en fazla dinlediğim podcastlerden. girişimcilik, ürün yönetimi, pazarlama gibi konularla ilgilenenler bir denesin.
-
ülkemizdeki her teknoloji girişimcisinin takip etmesi gerektiğini düşündüğüm işler yapmaktadır. özellikle yurtdışına iş yapmayı düşünen teknoloji firmaları için kıymetli bir başlangıç noktası denilebilir. teşekkürler çağrı ve sıfırdan globale ekibi.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap