caro emerald
-
mambo - jazz karışımı back it up adlı hoş şarkısıyla hollanda radyolarını, şarkıya ait sıcak retro klibiyle de televizyonlarımızı şenlendiren esmer. uluslararası bir üne sahip olduğunu zannediyordum, yanılmışım. şu an henüz hollanda dışında hiçbir müzik listesinde gözükmüyor.
resmi web sitesi: http://www.caroemerald.com/
söz konusu klip için: http://www.youtube.com/watch?v=rbk5yyn89iq -
back it up ile en sakin zamanlarda bile insanın kafasını ileri geri hareket ettirmesi suretiyle şarkısına eşlik ettirebilen bir şarkıcı.. 1950'lerden esinlenerek popüler jazz ve tango parçalarını cover yaparak önümüze sunar kendisi.. başarılarının devamını diliyoruz..
--- spoiler ---
caro emerald is the new kid on the block, but boy does she sound like she's been around! a voice so seductive and sultry it's hard to believe she just recorded her debut album, a mix of 1950's inspired ballroom jazz, cinematic tangoes, groovin' jazz tracks, infectious mambo's and banging beats.
--- spoiler ---
web sitesinden alıntıdır. -
marimba yi pek bir seven hanim abla
-
yeni single'ı için (bkz: a night like this/@b612).
-
deleted scenes from the cutting room floor adlı albümünü daha bugün keşfettim. çok geç kalmışım. hiç back it up'ı söyleyen insanı merak etmemiştim. ta ki bugün radyo eksen'de the other woman şarkısını dinleyene kadar. albümün tamamı güzel, şarkıların melodileri, sözleri, her şeyi dinlenmeye değer. hala dinlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. i know that he's mine , you don't love me ve that man ayrıca favorilerimdendir.
-
asıl adı caroline esmeralda van der leeuw'dur...soyadına ithafen aslan gibidir...
-
hem radyo eksen'de(that man) hem de power fm'de (back it up, a night like this)aynı anda duyabileceğiniz nadir isimlerden.
-
(bkz: a night like this)
-
şarkıları, ses tonu, klipleri çeşit çeşit ayrıntılarla dolu, her haliyle her tavrıyla güzel ablamız. *sayesinde artık ben de dan dun konuşan bir insan oldum.*
kliplerdeki kostümleri özellikle çok görkemli, dikkat etmeli. -
kendine a$ık eden!
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap