çarptım kapıyı çıktım
-
likeaprayer'ın sourberry programı. şimdilik her perşembe 14:00-16:00 zaman diliminde yayında.
sayfa adresi de öyleyken böyle olmuştur;
http://www.sourberry.org/programlar/248 -
askerlik hatıraları anlatılırken çok kullanılan cümle...
- ee naptın abi sen sonra?
- napıcam lan çarptım kapıyı çıktım, şaşırdı tabi başçavuş, dedi olm sen ne daşşahlı adammışsın...
- evet abi ölesin valla, ee..? -
yaklaşık bir saat sonra ankarada bir kafede dedikodularla dolu bir yayın yapılacak olan program. ayrıca konuğum, konuksun, konuk.
-
şu saatlerde barış manço özlemimizi gideren, tatlı ötesi bir dj e sahip program.
-
-
bomba gibi sourberry'ye düşmüş olan program. perşembe 14.00-16.00 arası kimse bana dokunmasın istettiren. okul kaydımı yaptıracağım gidemiyorum bırakıp da.
-
bugün daha bir eğlenceli, kıpır kıpır geçen ve sözlük kızları ve erkeklerinin şarkılarla atışmalarına sahne olan program.
(bkz: haydi kızlar) * -
yurdum delikanlilarinin askerlik anilarinin vazgecilmez repligidir. ama arkasindan hic sonrada tuvalet temizligine, diskoya, dayaga gidildiginden bahsedilmez. hep kapi carpilir cikilir...
-
yayında bazen ses gelmiyor. böyle durumlarda klavye üzerinde bulunan "mute" tuşunu kontrol edin.
-
içerisinde bilinçaltına verilen, "ben çok gururlu adamım." mesajı bulunduran replik.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap