• yeni filmi 91.1'in söyleşisi için bu perşembe beşiktaş'ta göreceğimiz, filmin en komik karakterlerinden, gelecek vaat eden genç oyuncu. daha çok filmde kendisini göreceğimize eminiz. https://www.facebook.com/events/1776867945877226/
  • 2008 yılında üniversiteyi kazanıp istanbula geldiğinde aynı yurtta beraber kalmıştık. anneler günü için yapılacak bir tiyatro oyununda rol alacak öğrencileri arıyordu yurt yetkilileri. cihat ve ben de bu oyunda beraberdik. o gün komik bir mafya babasını canlandırıp beni vuran cihat salondaki tüm anneleri gülmekten kırmıştı. şu anda ilk sinema filminde oynamış ve diğer bir arkadaşım yoktan adamın yaptığı film söyleşisine katılacakmış. zaman çok hızlı geçiyor gerçekten.
  • bayağı bir yapımda görmüştüm kendisini de. the protector'da görmek çok hoşuma gitti. ayrıca çok çok zayoflamış. cihat'ın içinden bir cihat doğmuş gibi. ha tabi kilolu iken bile çok yetenekli birisi idi. zayıflamış olması ona epey bir karizma katmış. tiyatro medresesi'nde amuda kalkıp yürümelerini unutamıyorum. hem de bu kadar fit değildi o zamanlar. umarım daha çok görürüz. zor tanıdım valla. hani künye'de olduğunu bilmesem tanıyamazdım. ses tonu da değilmiş.
  • trt1'de yayınlanmaya başlanan gönül dağı dizisindeki üç kuzenden birisini oynamaktadır. eğlenceli, muzip bir tipe benziyor. beğendim, ileride daha büyük projelerde görev alacağını düşünüyorum.
  • biraz murat cemcir'i görüyorum sanki
  • buralar değerlenir...
  • çok güzel “aç kapıyı gardiyan” der. yeteneklidir.
  • gönül dağı dizisinde ramazan karakterine can veriyor. zor bir işi başarıyor. beyaz perde (veya beyaz cam)de cıvık karakteri oynamak hiç kolay değildir. çünkü başarılamazsa sakil durur. başarılırsa da
    -sadri alışık gibi
    -şener şen gibi
    -kemal sunal gibi
    -zeki-metin gibi efsane olur.
    bu arkadaş.. bu geleneğin devam edebileceği ümidini filizlendirmiştir. yolu açık olsun...

edit_________________
    yüzleşme dizisinin tekrarında farketmek sürpriz oldu. silik bir karakter, mustafa rolünde.. demek ki; nasıl oynadığın kadar, rol de çok önemli.. küçük rol - büyük rol diye bir şey var. yok öyle, "rol küçük olsa bile aktör kendini belli eder".. hiç de bile:
    'silik bir karakteri ne kadar iyi oynarsan o kadar silik olursun' :)
  • gönül dağı dizisinde murat cemcir havası veren oyuncu.
  • ilk 91.1 de izlemiştim. filmin yeri bende çok ayrı. o zamandan beri takip ediyordum kendisini. şimdi de gönül dağı‘nda şaşırtmıyor yine tüm içtenliği ile oynuyor. daha nice güzel yapımda seyrederiz umarım.
hesabın var mı? giriş yap