çimen talk show
-
fazlı polat ve cem işçiler'in yeni başladığı youtube programı. ikinci bölümü çok iyi. umarım bırakmazlar.
edit:burayı okuyorlarsa eğer; konuklar programın seviyesini değiştiriyor. tabi ellerinden ne gelir bilemiyorum ama
bir izleyici gözlemi. -
üçüncü bölüm kantarın topuzunu kaçıran 2-3 espriye rağmen iyi geçti, en azından yarışma olayındaki keşmekeş çözüldü. programın ismine uyacak şekilde yapay çim kullansalar ve herkes bu çimlere yayılsa ortam çok daha keyifli olur.
-
tutmamış denemelerden sonra bu olacak gibi. sonunda ya.. tutmasını onlardan çok istiyor olabilirim çünkü güzel mizahları var ama üstteki bir yoruma katılıyorum son yayında birkaç tane kantarın topuzunu kaçıran şakalar var. o gün cem özellikle fazla öforikti herhalde. başarılar diliyoruz, devam...
-
konuşanlar tarzında bir talkshow programı. cem işçiler ve fazlı polat'ın sinerjisi çok iyi. görüntülenme sayılarının az olması nedeniyle inşallah bırakmazlar. severek takip ediyoruz.
yarışma olayını bilerek sonuca bağlamıyorlar sanıyordum, adamlar harbiden sonuca bağlayamıyorlarmış* -
cem işçiler ve fazlı polat'ın tek yaptıkları programlar nedense birşey eksikmiş izlenimi veriyordu. bu programı izlemem ile birlikte eksik olanın birbirileri olduğunu anlamış oldum. seyircilerin çok dahil olduğu programlardan pek haz etmesem bile keyifle takip edebiliyorum.
-
bugün ınstagramda reklamını gördüğüm, konuşanlar programının çakması.
x kanalında tutan töre dizisi sonrası bütün kanalların elinde silah arkada zılgıt sesi; iğrenç, günübirlik senaryolarla dizi çekmesi gibi atlamışlar direk formata.
yukarıdaki yazarlar yarışmadan falan bahsetmiş, belli ki formata 1-2 şey ekleyip kopya kelimesinden kurtulmaya çalışmışlar ama geçeceksin onu.
aman uğraşmayın he farklı bir iş yapmaya, yorulursunuz. bu iş tutmazsa, yeni şeyler deneyen başkalarını bulup, onların işlerini klonlarsınız.
en nefret ettiğim şeyi yaptıkları için, hiçbir şekilde şans vermeyi düşünmüyorum. he onların da çok umrundaydı ama bunu buraya yazmasam da içimde kalırdı. -
formatı henüz tam olarak oturmamış olsa da fazlı polat ve cem işçiler’in enerjisi sayesinde keyifle izlenen, zaman zaman gülmekten karın ağrıtan program.
-
dördüncü bölüm bence en iyisiydi. çizgi mükemmel korunurken espriler bölüm sonuna kadar sürdü. fazlı-cem işbirliği de iyi çalıştı. konuklara oyunculuk yaptırdıkları kısım güzel oldu. bu bölümdekinin tam aynısı olmasa da sahneye davet etme işlerini her bölümde kullanmaları iyi olur diye düşünüyorum. yarışma muhabbetini kaldırmaları da iyi oldu, bölümün enerjisi düşüyor, gerginliği artıyordu.
-
hakının verilmediğini düşünüyorum.
youtubetaki en iyi komedi talk showu olabilir.
cem işçilerin esprileri gerçekten çok iyi. hem de bedava.
internette bedavaya gülecek kaliteli işler bulmak gerçekten zor. -
kervan yolda düzülür mantığıyla ilerlemeye çalışan kötü taklit. her program bir şeyler değişiyor ama planlama yok, akış yok, muhabbet yok ve bildiniz şaka da yok. her seyirciye birkaç kelimeyle laf atma çabasından başka bir şey yok. seyirciler arasından bir kurban bulalım, bize sosyal medyasını açsın, amuda kalksın, iki tur yuvarlansın, biz de ileri geri konuşup şaka kasalım. bunun neresi talk show?
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap