• eve gelmiş misafirlerin binlerce çocuğu kitaplığımı ve oyuncak arabalarımı aşağı indirirken ben dayanamayıp:
    -bak! valla küfredicem!
    çocuk1:etsene ablaaaa hehhehehe
    -ananı..ananızı satacağım ama yaa..*
    çocuk1:-ne zaman? kaç para? bize de versene paraaa ablaaa! dondurma alarız heheheheheh
    -satacağım dedimm satacağımm!
    çocuk1-tamam işte bize de para veeer! bakkala gidicez biz. annem çok para, çok dondurma.
    eşşek1-magnumlar bile alırız oğluumm!
    -ananananaıııınınınınfnfd*
  • - dayı bu ne ?
    - çakmak yavrucuğum.
    - dayı bu ne ?
    - çakmak fatih.(yavaş yavaş sinirlenerek)
    - dayı bu ne ?
    - çakmak fatih çakmak.(sinirle)
    - dayı bu ne ?
    - helikopter fatih.(artık sıkılmış bir şekilde)
    - hani çakmaktı.
    - fatih buraya gel. fatih vallaha bak gel birşey yapmıycam.(yapmayacam diyor ama sağı solu belli olmaz)
  • ç: abi bende kene var..

db: hani nerde

ç: cebimde hahaha (kötü adam gülüşü)

istifi bozmadan gülüp geçilir...
  • akşam yemeğine gelen kuzenin minik oğlu kapıda karşılanıp, oyuncak odasına doğru koşarken koridorda yakalanır, küçük ama süper akıllı miniğimiz (kendisi 4 yaşında oluyor) kucakta sıkıştırılma anında bi dk izin isteyip ''başımı döndürüyorsunuz!'' deyince sıkıştıran kişi (ki bu benim) önce gülümseyip sevinir (burada iltifat ediyor sanıyorum) ardından parmaklarıyla başını işaret edip yüzünde ki bıkmış ifadeyi görünce yıkılır!
    (bkz: pişman değilim yine olsa yine yaparım)
  • en yakın arkadaşıma ailecek bayram ziyaretine gidilmişti ve 4yaşındaki kardeşimin arkadaşın ablası ile olan lan bu çocuk benim kardeşim değilmi dememe sebep olan mantıklı diyalogu:

a: arkadaşın ablası
    k: benim kardeşim

tanışma faslı olur muhabete girilir
    a:beni sevdinmi
    k: hayır
    a: neden?
    k: çünki daha seni tanımyorum(lan noluyo ben eşşek kadar adam oldum benim hala gelmez aklıma birine bunu söylemek)
    ........(misafirlik sona ermiştir,gidilmek üzredir)
    k:seni seviyorum(arkadaşın ablasına hitaben)iyi birisin.
  • yer: akm önü bir festival için beleş servis beklenmektedir ve olay şöyle gelişir.

mendilci çocuk: abi bana bir matematik sorusu sor bilirsem mendil al.
    saf yetişkin: tamam bakalım (çarpım tablosunda en çok unutulan şey sorulur) 9*7
    mendilci çocuk: yaa abii ne var şimdi 63,
    saf yetişkin: kolay oldu bunu saymayalım,
    mendilci çocuk: tamam sen bilirsin ama zorluğuna göre mendil sayısını artırırım,
    saf yetişkin: hadi bakalım bunu bil 12*24
    mendilci çocuk: en azından birbirinin katı olan sayıları sormasaydın be abii neyse geçti artık 288

sonrasında alınan 3 selpak mendil ile festival boyunca kıç silinir.
  • babamla ayvaliktaki yazligimizin iskelesindeydik. bir minik yumurcak! iskele uzerinde diger cocuklara kok sokturuyor, kudum kudum kuduruyordu. peder bey vakur durusuyla cocuga "yavrucum bak etrafa oyle tukurmek cok ayip birsey, yapma evladim" tarzi bir yaklasimda bulundu ki, cocugun verdigi cevap kisa ve net idi: "sktir lan". bu arada cocuk dedigimiz kuduruk on yas civarindaydi, babam ise atmisini coktan asmistir. "ulan, benim boyle bir evladim olsun her gun iki posta tokatlarim" diye dusunmustum o an ...
    (bkz: buyuyunce pic olma sinyalleri veren cocuk)
  • küçük kızımız 7 yaşında, birinci sınıf öğrencisidir.
    m:siz okulda ingilizce dersi görüyo musunuz?
    +:herhalde görüyoruz kızım.ben koleje gidiyorum.
    m:.......
  • 5 dakika önce seslendiğim apartmanımızın maskotu 5-6 yaşlarındaki umut, hiç bakmadan yoluna devam eder ve sonrasında arkadaşlarıyla top oynarken görürüm:

- umut bey hiç pas vermiyorsun.
    - ben hakemim.
  • 5 yaşındaki *kuzen yerde sürünmekte, kendini aslan sanmaktadır. fazla sürünmesin, fazla ilerlemesin diye ayaklarına basılır.

-kaçmaaaa!! kaçamazsın kii!!!
    -arghhh!!!rrahhhrr!!
    -kaçamazsıııınn. öüüü böüü türlü şebeklik
    **
    -ehee üstüme bassanaaa
hesabın var mı? giriş yap