• yakın zamanda ilk 3'ten draft olup şutunu geliştirirse ligin en iyilerinden birisi olacağını şimdiden gösteren oyuncu. buralar öyle böyle değil, bayağı değerlenir.

(bkz: mm sex)
    (bkz: reserved)
    (bkz: reklam alınır)
  • bugünkü türkiye maçında resmen çılgın atmıştır. özellikle assitleri efsane bir liseli.
  • yeni kyrie irving.
  • kaan kurala göre yeni kyrie , nikeın düzenlediği bir organizasyon da karşısında davion mitchell diye bir çocuk vardı ikisi de fena ileri de nba oynacaklardır şutunu geliştirirse yıldız olabilir
  • formülü=eric bledsoe+ derrickrose/2 olan oyuncudur. bir point guard olarak oyun görüşü yetersiz ama sapık derecesinde potaya kitleniyor ve transition da noluyor derken 2 sayıyı çakıyor. top hakimiyeti çok iyi.savunmada çok iyi bir prospect bence ama court vision eksikliği ve güvenilir bir şutu olmaması onu trae yamuğunun altında seçtirecek. bu adama pg takım emanet eder misin sorusunun cevabı kendisinin seçileceği sırayı belirler.
  • cleveland cavaliers'ın yeni point guard'ı. cavs lebron sonrası dönemde sexton'ın patlayıcılığıyla bir şeyler arayacak gibi duruyor.
  • 2018 nba draft'ında 1.tur 8.sıradan cavaliers tarafından seçilen point guarddır. şanlı cavaliersımıza hoş geldin. gönül ister ki irving kadar iyi ol, ancak çok realistik bir hayal değil bu. her şeye rağmen umarım cavaliers front office'i lebron'u takımda tutmak için takaslamaz sexton'ı.
  • cavs kendisini seçtikten sonra "haydi lebron finallere dönelim" diyerek 2019 finallerine sexy bir giriş yapmayı hedefleyen oyun kurucu. hayırlısı olsun ama lebron basıp giderse kyrie irving gibi ligde birkaç sene nal toplayacaktır.
  • çok atletik zıpır zıpır oynayan 19 yaşında 1,90'lık guard. yaz liginde şutu ve saha görüşü olduğunu da gösterdi ancak nba'e ne kadar yansıtabilir göreceğiz.
  • 2016 yılındaki u-17 finalinde bizim milli takımı 40’a yatırıp şampiyon + mvp olduğunda oldukça etkileyici bir performans göstermişti.

cavs’a draft olduktan sonra hak ettiği ilgiliyi görmediğini düşünüyordum ki dünkü hawks maçı gösterdi ki ben fazla abartmışım.

karşı tarafta trea young 35 sayı-11 asist yapıp maça ağırlığını koyarken bizim sex neredeyse 30 dk’da 11’de 2 atıp 4 sayıda kaldı.

hadi %18’lik korkunç yüzdesini bir kenara koyuyorum, sahada ne yaptığını bilmeyen kafası kesik tavuk gibi boş boş koşturup durdu, kah top kaybetti kah beynine yedi.

kıssadan hisse benim için (evet) 1 maçla jenerasyonunun en iyi oyuncusu olmuşken yine 1 maçla çöpe dönüştü.

hala kendisininden umudum var, gözlerinde 90’lar nba bıçkını bakışını görüyorum ama toparlayıp ortaya birşeyler koyması lazım yoksa karşı takım guardları kendisiyle sex eylemeye devam edecekler.
hesabın var mı? giriş yap