coşkun başbuğ
-
(bkz: korkak)
"güvenlik ve terör uzmanı. emekli istihbarat albay- psikolojik harp uzmanı" twitter title'ındaki tanımı bu ama oy veren diyarbakır halkı için "korktukları için oy verdiler" diye demeç veren sözde yazar,konuşmacı vb. -
a haber'in daimi savunma - güvenlik yorumcusuydu. cnn türk'ün kadro, yönetici vs dahil a haber'leştirilmesi ile birlikte bu kanala transfer oldu galiba.
-
-
bir adet faşist.
-
halka cahil diyen birisi..
-
"dogudaki secimleri halkin iradesi olarak goremeyiz, orda zorla oy kullandiriyolar, secim pusulasina ip fln bagliyolar" diyerek agzindan diski cikarmayi basarmis bi kisi. yani insan yalar yalar da bu kadar yalamaz yahu. burdan kendisinin cocuklarina sesleniyorum: sizin babaniz tam bir yalayici, yalamak icin ne gerekiyosa yapar bir sekilde yine yalar. o utanmiyor bari siz utanin ondan.
-
putin suriye ziyaretinde şam sokaklarında gezmiş, esad ülkesine çullanan abd ve diğer emperyalistleri öyle yada böyle dize getirmiş, hala 24 tv de banane banane kabul etmiyorum bunlar gerçek değil mızıkçılığındaki terör ve güvenlik uzmanı... abi küçükken topunu mu patlattılar bisikletini filan mı elinden aldılar bırak artık bu çocuksu hareketleri de gerçeklere dön ha benim için hava hoş seni görünce tv yi zaplar geçerim seni tanımıyordum sırf helin aslanın güzelliği için seni 10 dk çektim valla senle işim olmaz ama yaptığın iş ciddi diye geçiyor terör ve güvenlik uzmanı sonuçta haberin olsun diye dedim
-
-
az önce ülke tvde katıldığı canlı yayında yazın sonuna terör bitecek açıklaması yapan şahıs.
umarım kaynakları sağlamdır. -
(bkz: atina'nın sesi)
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap