daemon targaryen
-
(bkz: asoiaf) karakteri.
dizide kim canlandıracak bilmiyorum ama hem konu hem konunun öznelerinden biri hatta en önemlisi olması sebebiyle hem de karakteri sebebiyle çok ilgi çekici olacaktır. -
house of the dragon dizisinde matt smith tarafından canlandırılacağı için, diziyi izlememe vesile olmuştur.
-
al bir dutluk daha.
-
kral viserys targaryen ı' in genç kardeşi, kralın kızı rhaenyra targaryen'in ikinci kocasıdır. sahip olduğu ejderhanın ismi caraxes, kullandığı kılıç ise atalarından kalma dark sister. karakteri ise house of the dragon spin off'unda (bkz: matt smith) canlandıracak
house of the dragon'u konu alan olayları öğrenmek için (bkz: #129122862) -
(bkz: gıcık)
-
matt smith bu "efendi ama piç" karaktere aşırı yakışmış. oberyn martell* ve jaime lannister* sayesinde tanıdığımız gri karakter ekolünün bayraktarlarından.
-
insana jaime lannisteri anımsatan bir asoiaf karakteri, iyi bir kılıç ustası ejderha binicisi korkusuz ne tam deli ne tam akıllı, buralar daha çok yeşillenir.
-
kahraman ve kötü adam arasında gidip gelen ilginç ve karmaşık bir karakter. zamanında yedi krallık'taki en tehlikeli adamlardan biri. bu tür karakterleri her daim sevmişimdir. hem insanının sinirini bozar, hem de hayranlık beslersiniz.
-
(bkz: house of the dragon) un çılgın bebesi olur. dizinin neşesi ve delisidir.
--- spoiler ---
yeğenine atlayacak olan amcadır. targaryenlerde serbest. not *olacak.
--- spoiler --- -
dizinin fav karakteri olabilir ileride. kraliçenin sağ kolu vs olur diyorum. devamını izleyip görelim. kitap vs okumadım. bilmem. yaşayıp görmeyi severim.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap