daniella's daze
-
daniella's daze a.k.a daniella porsius. 1997 yilinda cikarttigi slut albumu ve albumun hit parcasi hundred percent jesus dan sonra ortalardan yokolan hollanda asilli bayan sarkici.
-
ayrıca 1997 de çıkmış olan slut isimli albumu roadrunner records dan çıkmıştır.biara ha boyna klibini izlememize ragmen nedendir bilinmez şimdi ortalıklarda gözükmemektedir.
-
(bkz: hastasıyız)
-
-
geçenlerde bir doksanlar nostaljisi yapayım dedim ve şuna kanaat getirdim ki şu anda muhtemelen kırklarında olan bu ablaya karşı olan hislerim bir nebze değişmemiş. bugün karşıma çıksın bugün de sinüsoidal yalarım.
çok güzel bir kadın değil, tombalak suratlı, çakır gözlü, ablak bile denilebilir ama ses tonunu falan da eklediğinizde inanılmaz bi cazibesi var, eksik parçaların şahane bir bütün oluşturduğu kadınlardan.
buyrunuz, http://www.izlesene.com/…las-daze-100-jesus/5153273 -
(bkz: daniella porsius)
-
spotify’da da bulunmaz.
ayrica liselileri gectim universiteden mezunlarin bile pek azi bilir. -
90ların sonunda çıkış şarkısını ilk dinledikten sonra koşa koşa shades'e gidip aldığım cdsini hala gözüm gibi sakladığım kadın. her ne kadar en bilinen şarkıları çıkış şarkısı olan %100 jesus ve albüme adını veren slut olsa da, nothing left to say ve let me cry şarkıları da kanımca ayrı bir güzeldir.
-
100% jesus şarkısı ile tanıyıp slut albümünün kasetini almıştım, hala durur. lise hazırlık sınıfına başladığım seneydi. şarkı sözlerini anlayacağım diye ingilizceme epey katkısı olmuştu. albümde çıkış parçasından çok daha güzelleri vardı. word of psychos şarkısıyla anlamıştım ki başka insanlar da seri katillerin yaşamlarına falan meraklı olabiliyor. tek albümle yer etti müzik koleksiyonumuzda.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap