• bugün denk geldim ben de bir tivitır sayfası vesilesi ile. çalışmaları çok güzel. birçoğu tebessüm ettirdi beni. buraya ilk entariyi girmek için can havliyle geldim ama medeniyet sağ olsun bizden hızlı çekmiş silahı. *
  • duvarıma mutlaka tasarımlarından birini asacağım müthiş instagram hesabı.
  • normalde eğer film afişi yapmıyorsa ya da kendi tarzı ile yapmasına izin vermiyorlarsa derhal bir yönetmenin ömürlük anlaşma yapması lazım. işleri mükemmel çünkü. afiş dediğin böyle olmalı ya. muhteşem uyarlamış eski filmleri

https://instagram.com/dartduvar
  • çok başarılı proje. mutlaka alacağım, editlerim gelince.
  • bayağı ilginç ve bir o kadar da basit çalışmaları (radyonun resimlisi) bulunan ‘hareket’.
    bilinen işleri çok farkı şekilde ve göze hoş gelecek şekilde gerçekleştirmişler. bu dönemde insanları yakalamak önemli ve d’artduvar daha ilk saniyesinden kendine çekmesini beceriyor. eskimizden, mazimizden; bize tanıdık gelen şeyi, güzel bir sunumla karşımıza çıkarıyorlar ve bu ister istemez bizi oraya yönlendiriyor. afişleri incelerken yüzünüzde tebessümün eksik olmayacağını ve arada hüzünlendiğini göreceksiniz...

reklamını yapıyormuşum gibi olacak ama... yazmışlar da ben de eksik kalmayayım; afiş dediğin böyle olmalı. öyle ki aralarında kötü seçmek olanaksız gibi bir şey!
    ilerde duvarımda en az 2-3-4-5-6-7-8... tane afişi bulunacağını da ekliyim şuraya.

gitmeden notu: gönül isterdi ki kendileri hakkında çok şey bilelim ancak instagram sayfalarında ve sitelerinde olduğu kadar.
    ayrıca ‘çay, kahve, tost, toplantı’ için kendileriyle görüşmek isterdim ama mevkii olarak dünya’dalarmış. kim bilir kendileri hakkında daha çok şeyi ben yazarım.
    beni bul d’artduvar...
  • kebapçı çöplüğüne dönen instagramın keyif veren sayfası.
  • afişler başarılı, ondan yana bir sıkıntım yok ancak,

foreks baskı olarak sipariş verdiğim bir film afişinin ve sipariş notu olarak bir replik yazılmasını ve hediye olduğu için faturasının gönderilmemesini rica ettiğim siparişimin telefonla aranarak çok tatlı bulunduğunu ve ücretsiz olarak kanvas tabloya "upgrade" edildiğini, ayrıca istediğim sipariş notunun özel bir kağıda hazırlanacağını söylemeleri üzerine kendilerine teşekkür ettim ancak sipariş notu kısmını yapmayıp üzerine "faturası gönderilmesin hediyedir" lafımı hediye ettiğim kişiye direkt yollamışlar.

neden böyle olduğunu sorunca kendileri whatsapp'tan görüp cevap bile vermediler. ilginçtir.
  • bir çekiliş sonucu kendilerinden poster kazandım. normalde sitelerinde satışta olmayan ve hikayelerinde paylaştıkları bir posteri göndermelerini rica ettim. tabii ki dediler ve gönderdiler, sezarın hakkını sezara vermek ve onlara buradan teşekkür etmek istiyorum. baskı gerçekten cok kaliteli, gösterdikleri nezaketten dolayı da ayrıca teşekkür ederim.

dipnot: yalnız siparişimi verdikten sonra görünce tasarımını daha cok beğendiğim bir posteri gözden kaçırdığımı fark ettim. şans işte :)
hesabın var mı? giriş yap