demet akalın şarkılarındaki sikimde değilsin tavrı
-
(bkz: ibrahim kutluay)
-
nedense aklıma hayalime hep kara kaşlı kara gözlü uzuuun boylu bir adam getirir bu tavır. çağrışım işte.
-
sandalye tepesinde ve havayı ileri doğru süpürür bir el hareketiyle desteklenir.
-
bunları çok anlamlı bulan bir güruh da bulunmaktadır...
(bkz: nispetli şarkılarda el sallayan kızlar) -
yerini her gece pijamalarını giyip yastığa sarılarak hüngür hüngür ağlayan bir tavra bırakır. umursamamak da bir yere kadar. bu kadar rol yapmayı kimse kaldıramaz zira. insan şişer yahu. ayh!
-
yıllar önce ajda pekkan ın izlediği tutum.
-
kendisine yapışıp kalmış bi tavırdır. günlük hayatta da bu tavrı koruduğunu düşünmekteyim. ayrıca kliplerinin sesini kapatıp dinlediğinizde şunu görebilirsiniz. gözlerini döndere döndere bakmalar elini hadi geçti bor'un pazarı şeklinde sallamalar... işte bunlar bu tavrın temel eylemleridir.
-
ezik ve kompleksli olup ayni zamanda "sictigi boku msn messenger iletisi ile duyurma meraklilari" icin serinletici bir "kaynak" teskil eder.
(bkz: kisisel bir ileti yazin) -
(bkz: demet akalın sendromu)
-
demo - bana bunu da mı yapacaktın ha alçak, allahından bul!
ibo - yaptım, yine yapıcam, söyle anan güzel mi?
demo - neee?! işte bu asla affedilmez. ama bi gün bana döneceksin
ibo - eeeyh bana ne be, çekilmiyorsun artık.
demo - anladım değmezmiş sana, dost kalamam artık.
ibo - biraz geç kalmadın mı yavrum, gölge etme başka ihsan istemez , ee herkes hak ettiği gibi muamele görür bu dünyada.
demo - demek ihanete de uğrayacaktım haa, iyi dinle o zaman ibo, bi gün gelecek barlar benim cuktıslı şarkılarımla coşacak ve üstümde donla beyaz çarşaf üzerinde kilpler çekeceğim, sen ise yıllardır hayalini kurduğun nba i bırak yunanistan dan öteye gidemeyeceksin, işte o gün sana kıçımla güleceğim.
ibo - of yeter be, bi de kına yakarsın, oldu mu?
demo - o zaman sana veda.
ibo - unut beni!
demo - unuttum boyunu posunu huyunu suyunu bu aşkın sonuğğnu.
yıllar yılları albümler albümleri kovalar
demo - yanılmışım, ühüü
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap