diprospan
-
bir kortikosteroid, ampul formunda, üç hafta boyunca etkili oluyor. her steroidde olduğu gibi yan etkileri çok, ama nadiren kullanıldığında katlanılır ölçüde oluyorlar ve nazal polipler, vazomotor rinit, alerjik rinit, alerjik astım vs.den muzdarip insanların yaşam kalitesini birkaç haftalığına şöyle bir seksen bin kat arttırıp tekrar rahatça soluk ve koku almak nasıl bir şeymiş, hatırlamalarına yardımcı olabiliyor.
-
kistik akne tedavisinin bir parçası olarak da kullanılabilen bir ilaç*. özellikle ciltteki kırmızı reaksiyonların * tedavisi için kullanılmakta.
-
piyasada ampul seklinde satista olan ignesini vurulduktan sonra, 1 saat icinde kisiyi yeniden dogmus gibi dirilten, bahar alerjisinin, gozde, agizda, burunda neden oldugu butun olumsuz etkileri yok eden ilac.
-
iğnesi hiç can yakmıyor.
-
daha once ayagimin altinda olusan ve birkac gunde patlayarak can yakan sivilcemsi su toplamalari icin doktor tarafindan verilen ve ise yarayan, gun itibariyle sakalkiran tedavisi icin kullandigim ve etkilerini paylasacagim steroid ignesi.
-
alerjik sinüzitim için gittiğimde doktorum tarafından verilen iğnedir kendisi. koku duygusunu açar ve dünyaya yeniden getirir etkisi geçtikçe eskiye dönüş yaparsınız. zararı olmasa her ay çekinmeden vurulacağım iğnedir. artık sadece çok mecbur kaldığımda vuruluyorum sadece.
-
vücut rahatlatıcı kortizon iğne. allerjisi azıtana, sivilcesi geçmeyene, isilikten kaşınana, burun tıkanıklığından ölene, aklınıza gelebilecek benzer rahatsızlıkların kısa vadeli çözümü. tüm kortizonlar gibi fazlası zarardır.
-
yan etkisini bilahare gördükçe yazarım. ancak vücudumda geçirdiği iki saat içinde, alerjik rinit ve kronik farenjit nedeniyle bir haftadır kütük gibi kapanmış sol kulağımı %50 oranında açmıştır... duyuyorum, duyuyorum, kendi sesimin yankısı hariç sesleri duyuyorum!!!
-
içinde nasıl bir bok varsa 3 saat önce öksürük, balgam ve astımdan gebermek üzere olan beni pambık gibin yumuşacık yapmış iğne. allah mucidi gavursa müslüman etsin. amin.
-
sedef hastalığında da kullanıldığını ve işe yaradığını duyduğum ilaçtır.
kesinlikle doktora sorulmasını tavsiye ediyorum.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap