• antienflamatuar olduğu için adet agrisina da iyi gelir
  • midemi delip günlerce kıvrandıran apranax'a karşın gene ilgili mideme hiç bulaşmayan şahane bir ağrı kesici. kötü tarafı kırmızı ve küçük oluşuyla delikanlıyı bozma riski taşıması, ayrıca adet ağrılarıma iyi gelmiyor.
  • ince bir zamanlama hesabi yapilarak alindiginda regl doneminin sancisiz sorunsuz gecmesini saglayan ilac. denenen milyon tane ilac arasindan siyrilmayi basarmis mucize. test edildi onaylandi. *
  • annemin dayanılmaz bel fıtığı ağrısını mucizevi bir biçimde geçiren ilaç. ailecek onaylıyoruz yani.
  • ağrıdan öldüren kıvrandıran menstrüasyon denen çemberi ağrı yönünden kıran yirmi dakika içinde hayatı güzel hale çevirebilen,etrafımda "ya melixir hani senin o kahverengi küçük ilaç vardı ya"şeklinde de bilinen,ve mide ile ilgili olarak hiçbir sıkıntı yaratmayan efsane.
  • 50mg diklofenak potasyum içeren analjezik, antienflamatuar ilaç
    muadilleri ;
    (bkz: cataflam)
    (bkz: dicloflam)
    (bkz: kalidren)
  • ileri sinüzit olduğunu varsaydığım hastalığımda, ağrı ve acı içerisinde yerlere kapaklandığım sırada ağzıma tıkıştırılan ve bir saat içinde bütün acımın dinmesini sağlayan, hayatım boyunca "kimyasala hayır" felsefesini benimsememe rağmen aramızda duygusal bir bağ oluşan, hakkında yazılan entryleri görünce cebimde taşısam daha iyi olur dediğim ilaç ötesi ilaç.
    (düşünsene abi, sol gözüm, burnumun sol yanı, sol dişlerimin hepsi, sol çenem ağrı içindeydi, içtim bi saatte hepsi geçti)
  • dolgunun düşmesinden kaynaklanan diş ağrısı, fıtıktan ötürü bel ağrısı, migren belasının başıma açtığı şiddetli ağrılar gibi efsanevi comboları tek başına geçirebilen ilaç. bazen üçünü aynı anda yaşayan biri olarak, daha iyisi yok diyorum. kadın olsam; sırf dolorex'in sınırlarını zorlamak için bir de doğum yapmayı denerdim..
  • baş ağrısı öncelikli bir ağrı kesici. ağrının şiddetine göre etki süresi 45 dakikaya kadar çıkabilir. özellikle akşamdan kalma olunan günlerde etkisini biraz geç gösterebilir, sabırlı olmak gerekiyor.
  • vazgeçilmezim olan antienflamatuar. aynı anda tek bir kolda (üstelik sağ kol yaaw) toplanan karpal tünel sendromu, tenisçi direseği ve boyun omurlarında daralma nedeniyle girmediğim şekil, test, mr, elektrikli elektriksiz bir sürü muameleye karşı hala tam sebebi tanılanamamış olan şiddetli kol ağrısını bir saat içinde yok edebilmesi ve kitlenen parmaklarımın açılmasını, nereye sokacağımı şaşırdığım kolumun rahatlamasını sağlayan yegane ilaçtır dolorex.
hesabın var mı? giriş yap