• çakallar siziiiii, cevabı sorunun içinde gizli....dövme yaptıran kızın asıl amacı dövme yaptırmaktır işte be krdşm
  • vücut alanının;

büyük çoğunluğuna yapılmışsa dövmeyi,
    kışın da görülebilen yerlerine üç beş yapılmışsa ilgiyi,
    ufak bir bölümüne, örneğin kol içine çük kadar yapılmışsa evi ve çocuğu sevdiğini gösteren kızın amacıdır.
  • şimdi şöyle..

yüzünü güneşe çevirince 45 derecelik açıyla sağda kalıyorsa dövmesi, gizli gaylere subliminal mesaj verip kuytuda beni öpün diyordur.
    sol ayağının içindeyse, ülkemizin ekonomik sıkıntılarına dikkat çekmeye çalışıyordur.
    sağın dışındaysa ise, kutup ayılarına selam çakıyordur.

arkadaş hasta mısınız hepiniz ya?
    troll başlık, atlamayın etmeyin deniyor da, ulan memleketin bütün ruh hastaları erkek mi peki?
    ne alıp veremediğiniz var kadınlarla?
    neden bütün troll tespitleri bile kadınlar üzerine?

üremeyin dostum siz. vallahi üremeyin.
    cerahat çükünüzden akmasın başka kadınların içine ki sizin gibileri çoğalmasın
  • şu sıralar yaptırmayı çok düşündüğüm olay neden yaptırmak istediğime gelirsek yaptırıcağım şeyi bir ömür boyu görmek istiyorum
    stay strong
  • gönlünden geçeni yapmıştır
  • dindar biri bile dövme yaptirabilirken tartışılmaması gereken konu
  • ulan ne adamsınız ya diye sorduran, içli içli ve bir o kadar hüzünlü düşüncelere sevk eden bir başlık. dövme yaptıran kız bu olaya sizin hayattaki amacınız ne diye sorar? insanları dişi ve erkek diye ikiye ayırıp üstünlük sağlamak, bunun peşinden aynı cinste insanları da, dövmeli, büyük memeli, kısa boylu, kezban, fahişe, kaşar diye de alt gruplara ayırmak, gerçekten dövmeli kız kadar bile amacı olmayacak boş beleş insanların işi gibi sanki. bu başlığa yazıyorum ki ne kadar boş beleş olduğunuzu anlayın.
  • (bkz: dövme beni)

bi bitmediniz ...
  • bahsi geçen kızın kolundaki dövmeye kilitlendiğinizden önünüzdeki kaldırıma takıldığınızda size gülümseyip "öpücük" atmasıdır. tek amacı bu olsa bile değer arkadaş. o öpücüğü o sahneyi beyninize kazıyıp gider mesela.
hesabın var mı? giriş yap