2137 entry daha
  • adamın dibi dibi. asiste bak be.
  • bunca yıllık futbol izlerim, ben hayatımda penaltı atışlarında böyle top güvensiz ve tedirgin gelip bu kadar klas gol atan futbolcu görmedim.
  • hay sol ayağına da. 10 numara diye aldıkları adam bu işte.
  • abi allahin kitabin varsa sen artik penalti kullanma
    olmuyor sen kullanma nolur.
  • ya bu amcık ağızlı iki penaltıdan birini kaçırıyor. hala kimse buna bir şey demiyor atma orospu edemiyor, amıan koyim ben böyle takımın da hocanın da.
  • bu kadar kötü penaltı kullanmasına rağmen neden ısrarla bu arkadaş atıyor. gelişinde bile kaçıracağım diye bağırıyor şovmen
  • penaltı atma işinden acilen vazgeç kardeşim. dzeko varken bu takımın penaltıcısı olmak sana düşmez...
  • fenerbahçe ile maaş + penaltı atışlarını ben kullanırım şeklinde anlaşan futbolcu. bütün penaltıları bu şekilde kullanmasının başka açıklaması olamaz.

serdar dursun'un takla atıp kullandığı penaltılarda bile daha rahattım. avrupa ligi ön elemelerinden beri bu adamın penaltıları felaket. ezel'in kör annesi bile artık sen kullanma demişti.

ulan irfancan'ın frikiklerinde bile daha az endişeliyim, gol olma umudum frikikte daha yüksek lan.

ya ismail ömrümüzü yedin ismail.
  • görsel
    penalti hakindaki yorumum ektedir
  • bu takımın penalticisi bu adam olamaz szyhmanskye bırakmalı artık penaltıları
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap