emery
-
toby - vocals, guitar
matt - vocals, guitar
joel - bass
seth - drums
devin - vocals, guitar
josh - keyboard
kadrosundan oluşan seattlelı emocore grubu.tooth and nail records'un yeni gruplarından biridir.bu aralar çıkması beklenen debut albümlerinin ismi the weaks end.gelecek vaadeden gruplardan biri de bu çocuklar. -
son bir aydir baska bu gruptan baska bir grup dinlemiyorum. son zamanlarda dinledigim en guzel emo core albumlerinden birine imza atmislar. (bkz: the weaks end) ozeelikle okadar sarkinin ustune birde as your voice fades ve secret gibi iki klas parçayi sona eklemeleri albümün kalitesini bir kat daha arttirmis.
-
ing. zımpara.
-
the question adlı son albümü çıkan grup. the secret şarkıları dinlenmelidir ayrıca.
-
üç ayrı vokalleri olduğu için mi yoksa toby tek başına mükemmel olduğu için mi bilmiyorum ama benzerlerinden çok farklı bir tarza sahip olan ve janrları göz önünde bulundurulduğunda diğer çoluk çocuklarla kıyaslanamayacak kadar güzel şeyler ortaya koyan grup. walls, studying politics, the secret, fractions, in a win win situation arka arkaya dinlenirse akli denge sorunlarına yol açabilir kanısındayım. gereğinden fazla güzeller.
[ayrıca düşündüm de seatle'ın havası da oldukça etkili olmuştur yaptıkları işlerde galiba] -
scream vocal olayı ve enerji patlaması yaşayan parçaları ile hafızamda yer eden biraz daha derli toplu,biraz daha akılda kalıcı parçalara imza atabildiklerinde kesinlikle daha başarılı olacaklarına inandığım grup.
-
-
i'm only a man ekimde amerika'da piyasaya sürülecek. tabi ki şimdiden birçok file sharing ortamına düşmüş vaziyette. üçüncü albümden ilk single party song emery hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak cinsten. ilgilenlere duyurulur!
-
pandora sayesinde adlarını duyduğum ve emocore denen türle tanışmamı sağlayan grup. scream vokaller eşliğinde enerji patlaması yaşamak isteyen bünyelere tavsiye edilir.
-
(bkz: unai emery)
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap