• son iki aydır düşüşün sürmesiyle birlikte artık %7 ye kadar düşmüştür.

şu anda kendileri aşağıda ki tabloya göre son sıradadır. artık birikimimi farklı bankaya taşımaya karar verdim arkadaşlar.

not: tüm işlemler için hala kullanıyorum fakat vadeli oranının boku çıktı artık. ayrıca bu başlık birikimi olan arkadaşlara bilgi vermek amaçlıdır.

https://www.enuygun.com/…nde-ne-kadar-faiz-getirir/

update: %6.5 olmuş.
  • tanım-bilgi:
    50.000 tl üzeri yüzde 9.
    150.000 tl üzeri yüzde 9,5.
    .
    tespit: fakir başlığı.
  • faizleri düşürerek, enflasyonu düşürebileceklerini düşünen kişilerin ekonomi yönetiminin sonucudur. reel de tüik in açıkladığı oranın üstünde olan enflasyon sonucunda, insanlar birikimlerini enflasyon karşısında ezilmemek için, öncelikle altına ve sonrasında dövize yatırmaya başladılar. bunu da her gün yeni bir rekor kıran altın ve artan döviz kurlarına bakınca rahatlıkla anlayabiliyoruz
  • ayın enparalısı olanlara verilen +1 puan faiz oranlarını da +0,50'ye düşürdüler. bu gidişle eksiye doğru yol alacaklar.
  • sadaka verir gibi faiz oranı yapmışlar, ayın en paralısı olmak da kurtarmıyor artık.
    milyonlarımı 10.25 faiz veren teb'e taşımama neden olmuştur.
  • en para zaten en az 2 senedir faiz oranlarında bir çok bankadan daha az faiz veriyordu mesela burgan bank'ın e vadeli dijtal hesabında faiz oranı bugün %11,30 enpara'yı tam zamanında bıraktığım için şanslı hissediyorum kendimi
  • mevduat faizi düştüğüne göre haydi başlayalım alım satım yapıp kâr elde etmeye arkadaşlar .
    devlet var gücüyle baskıyı artırıp bu ekonomiyi bir şekilde döndüreceksiniz amk,canım tebaam benim diyor sizse hala buraya gelip enparaya gömmeye çalışıyorsunuz.
    devlet kozunu oynadı , bu koz masada ne kadar kağıt toplar zaman gösterecek . mesele belki de faiz oranlarından çok daha başka birşeydir.
  • enpara.com'un müşterileriyle dalga geçmesidir.
  • öyle demeyin ama hersey beles.
  • milletin kanını emen ama argüman olarak paramın değerini koruyorum diyenlere dert olmuş düşüştür. paradan para kazanılmaz bu halâ öğrenemediniz gitti.
hesabın var mı? giriş yap