erkeklerin artık sevgili bile olmak istememesi
-
türk kızlarının leş kaprisleri yüzündendir. aman aman evlerden ırak.
-
yıldık be kardeşim…
yani her şeyin için o kadar boş oldu ki… kadınların beklentileri çok çok yükseldi bakın işi olsun arabası olsun kısmını da geçti olay, lüks marka arabası olsun, statülü işi olsun, yazlığı olsun, zengin olsun… cidden sonu yok.
sosyal medya sayesinde de kadınlar artık erkeklere stepne muamelesi yapıyor, hangi erkekten çıkarı varsa oraya yöneliyor nasıl olsa fırsat maliyeti çok ve erkek/kadın arasındaki arz/talep inanılmaz dengesiz.
günümüz dünyasında özellikle genç bir kadın sizden bir çıkarı yoksa sümüğünü bile atmaz. bu durumun farkında olan erkekler de ister istemez yormuyor salıyor kendini. çünkü ne kadar çabalarsa çabalasın kadının gözü hep dışarda daha iyisini arıyor. belki küçük bir kesim vardır bu tanıma uymayan ama kaideyi bozmaz.
o yüzden sevgili olmak erkek için tamamen bir külfet haline gelmiştir. evlenmek ise zaten… -
her gün instagramına 27 tane mesaj düşen ve bunların bazılarını süzen, duruma gören cevap yazan kızlarla/kadınlarla ancak flört edilir çünkü.
ve o flörtler, ilişkiye dönüşmez. ilişki zannedilse de flörttür/f.buddyliktir. -
kadınların her şeyi erkekten beklemelerinden kaynaklanıyor aslında.
erkek yapar, erkek gelir, erkek halleder. erkek hediye alsın, erkek sürpriz yapsın, erkek bir yerlere götürsün, erkek trip çeksin, erkek erken boşalmasın, erkek erkek erkek...
biz bu dünyaya kadınların kölesi olmak için gelmedik arkadaş. kadınların peşinde pervane olmak için hiç gelmedik. işe gelince eşitlik, işe gelince sen erkeksin.
böyle böyle soğuttu kadınlar ve asla bunun farkına varmıyorlar.
edit: geçen gün alışveriş yapmaya çıktım. kendime istediğim bir çok kıyafeti aldım.. hayatımda biri olsa bir çoğunu belki de hiçbirini alamazdım. çünkü ilişki erkeğe kendine harcama lüksünü de kaybettiriyor. -
bize ne oldu olum? evlenmeyi geçtik sevgili bile olmuyor kimse.
kanka var mı sevgili falan diyorsun, cevap olarak var bir iki takıldığımız diyor. lan sevgili diyorum yenge diyorum. o sanki artık bu sorunun normal cevabı bu gibi hala takıldığım var diyor.
ulan onu merak ediyor olsam faqbadi var mı derim sen soruma cevap ver.
ekşide yalnız kadın entryleri artışı da bu yüzden. gece gece millet sarılacak erkek entryleri giriyor.
hala sevgili tanımını bilen kaç kişi kaldık ki ? -
açılın ben geldim, gözlemlerimi sizlerle paylaşacağım, çevrem de kariyerli ekonomik durumu olup sevgili olmak isteyen, sevmeye ve sevilmeye hala daha değer veren erkekler var. başlıkta yapılan tespit sadece bir kesimi kapsıyor, bu kesimi sürekli ortalıkta görüyoruz, evet bu kesim zaten sevgili olmak istemiyor, çünkü tek istedikleri sorumluluk almadan seks yapabilmek ve bu artık çok kolay ulaşılabilir bir şey.
ortalıkta sürekli gördüğünüz insanlar, kadın ve erkekler, markete girdiğimiz de gördüğümüz, ankara, pastavilla, filiz makarna gibiler. hiçbir market zincirine girdiğiniz de, el yapımı makarna, garofalo, dereköy gibi makarna markalarını görüyor musunuz? hayır...
bir kısır döngü içerisinde sağlıklı bir ilişki kurmak isteyen erkekler, popüler, birçok yerde göz önünde bulunan ve ilgi açlığı olan kadınlarla karşılaşırken, sağlıklı bir ilişki kurmak isteyen kadınlar da, sadece seks isteyen playboylarla karşılaşıyorlar.
sevgi, paylaşım, emek vermek, zaman ayırmanın yerini, karşılıklı çıkar ilişkileri aldı. -
e biz de kadınlar yüzünden (bkz: mgtow) olduk kardeş.
sevgili dediğin eski filmlerde bir fenomen olarak kaldı.
nasıl olacak şimdi? -
hatun tanıyorsun e hoş güzel azıcık bakıyorsun instagramda 4k takipçi hergün 10 story snapchattan ayrı yardırıyor whatsapp’tan bile durdurulamıyor
alevler nağmeler yağıyor hatuna
oturup iki dakika konuşamıyorsun bile
bu hatunla oturup çocuk büyütülür mü aga -
en son geçen hafta bir denemem oldu. evlerden irak. giyinmiş super minisini, memeleri açmış iyi hoş ama sürekli bunun üzerinden bir prim yapma çabası. diyor ki: "e sen okumuş etmiş, kendini yetiştirmiş olabilirsin ama böyle vücudu olan cillop gibi hatun da zor bulursun."
"yanlış yerde konuşuyorsun bunu küçük hanim" dedim. yer antalya ulan! elini sallasan ellisi. ben ne diye seninle beraberim peki? aileni tanıyorum, düzgün insanlar, sen de güzel kizsin ama hepsi bu kadar. devamının gelmesini sicip batırarak berbat eden sen oldun işte boylece.
uzun zamandır böyle bir girisimde neden bulunmadığımı böylece bir kez daha anlamış oldum. türkiye'de sevgili olma kriteri artık iyiden iyiye ticari bir anlasmadan ibaret hale gelmiş. kusura bakmayin ama ticaret yapsam slav irkiyla yaparim. hem goze, hem gönüle, hem de kişisel gelişimine hitap eder insanin. bunun gibi kafa siken simsar köpeklerin ne kendine, ne sana, ne de topluma bir faydası dokunur. uzak durunuz!.. -
3 yıldır sevgilisi olan bir kız arkadaşım son zamanlarda instagram'dan az dm geldiğini söyledi. bunun için morali çok bozulmuştu. gel de bunun gibilerle sevgili ol.
not: aynı şey sevgilisi varken önüne gelene alev atan, dm yazmaktan parmakları nasırlaşmış erkekler için de geçerli tabii.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap