evli erkek bilgisayar oyunu oynayabilir mi
-
-
karısı izin verirse oynayabilir.
-
bizim yan komşumuz var eleman benden 1-2 yaş büyük, küçüklükten tanırım. evlendi 2-3 sene önce, akşamları oyun oynar arada beraber takılırız eşi de kankası gelirse kankasıyla takılır gelmezse telefonda takılır. hatta oyun odası bile var bildiğin pc/xbox setup kurmuş takılıyor..
-
sikiyle bile oynayamaz ne bilgisayar oyunu?
-
öncelikle hayırlı forumlar!
canım kardeşim... "evli" erkek diye tabir ettiğin konsepti önce bir açalım istersen...
kimdir "evli" erkek? ömrünü, canından çok sevdiği kadına adamış; o kadının saadeti için hayatını ortaya koymuş; yüzü bir gram daha fazla gülsün diye yokları oldurmuş; aşerdiği zaman gecenin karanlığında iki tane erik için sokakları arşınlamış; gözünden dökülen yaşları dudaklarıyla silmiş adamdır...
değil mi?
yani, böyle olmalıdır.
değil mi?
yani, her saniyesi, her zerresi, her yaşam dilimiyle "kadınının" olmalıdır.
değil mi?
ya da ben yanlış biliyorum. hani, şu 21. yüzyıl saçmalığınız olan "personal space" aşığı iseniz tabii ki saydıklarım geçersiz olur. sonra da böyle sorularla sözlük formatının ırzına geçen başlıklar açarsınız...
ne oyunu ya? ne bilgisayarı? neden bahsediyorsunuz?
bak bu hayatta iki şeyi çok severim: bilgisayarda oyun oynamak ve galatasarayım... bu iki konuda bana eşlik edebilecek kadının ayağının altına paspas olurum. ama o sevdiğim iki konu da benim canımdan öte kadınımın önüne geçemez. takvimim kadınımın olur. o ne program yaparsa öncelik o'nundur.
bak bu sünepelik falan değildir... hanımcılık da değildir... olması gerekendir. erkek, kadının hizmetkârı olmalıdır.
tevazusuyla, hoşgörüsüyle, "gerçek" kadınlığıyla, inat etmemesiyle, yumuşak karakteriyle gönlümün sultanını bulabilsem ne maç dinlerim ne oyun ne dünyalık başka bir şey...
saatlerce otur; gül yüzünü izle... teninin güzelliğiyle bir ömür geçir... yatarken arkasından sımsıkı sarıl, ense kökünü içine çeke çeke koklayıp ciğerlerini aşkla doldur...
bilgisayar oynasınmıymış... hey allahım... ben nerdeyiiim, sen nerde?
tanım: sorunun tanımı olmaz. bu soru, bende zaten hiç var olmaz. siz gidin, personal space takılın. ayrı odalarınız olsun. hatta bi ara ne vardı? hah, ayrı evleriniz de olsun. arada bir mola verin...
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap