eylül öztürk
-
milletin, “madem usulsüz bir durumun yok, neden korkuyorsun ki?” sorularının ardından, taktik değiştirmiş ve ağlamalı zırlamalı storilere son verip “toparlanma vakti” storileri çekmeye başlamış kaçakçı influnzır.
-
hedef saptırma , bırak milletin izlenme almak için yaptıklarını
seni türkiye’ye bekliyoruz ve davet ediyoruz -
dilan polat gene içten gelerek tükürüyodu. bu rol yapmayı da beceremiyo çok yapmacık duruyo. *
-
oğlum çok basit ya çıkıp geleceksin suçsuzsan bu kadar basit.
gelmiyorsan suçlusun işte. -
gözlerini belerte belerte insanlara çemkiren itici şahıs. o paraların helal yolla kazanılmadığı aşikar da senin bu yüzsüzlüğün fazla olmuyor mu artık. illa bir cevap vereceksen herkese ilk uçakla türkiye ye gelirsin ama pardon ya sen gelmezsin değil mi, niye gelesin ki...
-
yalandan ağlayarak videolar atiyor. keyifle izliyoruz
-
ülkeye gelmediği sürece düzenli video çekmesinin önemi yok. yani suçsuzsan atlayıp gelirsin. belgelerini gösterirsin, kazancını belgeriyle koyarsın ve sana iftira atanlara gereken cevabı hukukla verirsin. hukuk kavramından soğuduk olm ülkede ya. bu kadının suçlu olduğunu düşünen tayfa için de durum basit. ingilizceniz mi yok mu olm? yazın amerikada maliye ve vergiyle alakalı yerlere. verin sosyal medya hesabını da. suçluysa incelerler ve hukuğun gereğini yaparlar.
linçt tayfası ayrı, ağlayan fenomen tayfa ayrı. yahu hukuğun ne olduğu belli. suç varsa cezası verilir. suçu yoksa da kendisini zan altında bırakanlar için gereğini yapar. bu kadar basit. her konu sulandırılıyor ülkede -
youtube'da son olaylara istinaden bakın biz fenomenler gerçekten de böyle rahat bir şekilde çokça paralar kazanıyoruz minvalinde bir video çekip, gelirinin bir kısmını göstermiş. sadece link vererek bile kazandığı parayı görünce hayata isyan edesim geldi. bu sosyal medya fenomenliği, oturduğun yerden sadece link vererek para kazanma olayı kadar zoruma giden bir durum yok.
-
bir iddiaya göre amerikan hazinesini, türkiye den yüksek fiyatlı ithalat yaparak vergisel yönden zarara uğratmış. sanırım bu konu orada canını sıkabilir
kendisine tavsiyem instagram'dan boş vakti kalırsa şuraya göz atması, gitmeden en azından ne yaptıklarını öğrenmiş olur, çok şakası olan bir birim değil.
https://www.irs.gov/ -
sadece kasım ayında tek platformdan affiliate link kullanarak 2 milyon tl kazanmış.
dilan polat için kara para aklama falan yok, zaten bahsi geçen paralar sektörün en tepesindeki kişiler gayet normal rakamlar diyordum. #158994406
bir şey biliyorum da söylüyorum yani. kendim de e-ticaret alanında çalışıyorum kaç yıldır.
dilan'ların tek mallığı vergi kaçırmak.
ona da niye tenüzzül etmişler anlamadım zaten.
kara para aklama falan yok.
kara para milyar dolar mertebesinde olur len. bunlarınki 600 milyon tl'lerden bahsediliyor. 600 milyon tl kuru tarihçesini de hesaba katıyorum en fazla 30-40 milyon dolar falan yapar.
görsel
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap