• kesinlikle dur denmesi gerekiyor.
  • kesinlikle desteklenmesi gereken kampanyadır. tam da akk kalkacakken bu şark kurnazlığına dur demenin tam zamanı.
  • sonuna kadar katıldığım kampanya varsa imza atılacak bir yer getirin lütfen atarım..
  • ahahahaha neyle dur diyorsunuz? fahiş fiyatla aldığınız internet hizmeti üzerinden mi?

açık konuşalım hiç bir şey durmayacak, değişmeyecek. bir iki müşteri odaklı söylev, fiyatların bir süre sabit tutulması gibi saçmalıklarla ağzınıza bal çalacaklar, siz de "heeeööööyyyy heştegle devrim yaptık" diye dolanacaksınız ortamda lakin uzun vadede giren yine hepimize girecek.

farkında değilsiniz ama telekomun tam da akn lerin kalkacağı tarihte el değiştirmesi çok kötü oldu hepimiz için. akn lerin kalkması yurtdışı erişimlerin artması dolayısıyla iss lerin daha fazla para bayılması anlamına geliyor. üzerine bankaların telekomu batırmamak için belirleyeceği muhtemel yeni ekonomik stratejiyi de ekleyin... 2019 un ilk 5- 6 ayı içinde müşterileri ürkütmemek için ya fiyat arttırımı yapmayacaklar yada bizim ne olduğunu anlamayacağımız fiyat oynamaları olacak muhtemelen. ama sonrası... sonrası için lütfen,

(bkz: haşırt to the blackboard)
  • dur. dedim ne olacak şimdi.duracak mı?
  • burada kampanyayla dalga geçenlerin galiba bu kampanyayı düzenleyen kişiler sayesinde akn'nin kalktığından haberi yok. siz oturun hiçbir şey yapmayın tamam fakat yapanlara engel olmayın.
  • dur
  • ben de dur diyorum.

(bkz: duruyor mu böyle)
  • öyle diyoruz da mesela biraz artsa fiyatlar da şöyle başlıkları açmak çok pahalı olsa.
    (bkz: dua lipa ile evlenmek vs 1 milyon dolar)
  • hakikaten fahiş, bir gücü varsa sözlüğün birlik olmaktan geçiyor. up up up
hesabın var mı? giriş yap