farid farjad
-
iranli keman virtuozu müzisyen*.albumlerinde sadece keman ve piyano vardir.ilaç gibidir.kimi zaman anti depresan kimi zamansa depresan etkisi yaratir.albümlerini türkiye'de bulmak zor; ama htttp://www.eworldrecords.com/faridfarjad.html adresinden siparis etmek mumkun.
taghatam deh
leilli & majnoon
mara beboos
pari kojaie
gol-e pamchal
violin song
....
kazaadan, imeshden vs. bulun, indirin derim ben. -
ozellikle pari kojaie isimli parcasi ile en mutlu gununuzde bile icinizi buracak nitelikte bir adamdir bu farid farjad.
-
(bkz: taghdam dem)
-
bu zatı dinlerken,içinizden akan her kan damlasının yolunu hissedersiniz.
kanadıkça kanarsınız..
nasıl anlatmalı ki,acınızı acıtırsınız.. -
sadece keman tınısı ile bana üst üste 3 sigara yakatırabilmis vitiozdür kendisi. orhan gencebay ın elektro sazının uzerimde henüz bu etkiyi bırakamadıgı dusunelecek olursa varın duygu yogunlugunu siz düsünün. bu müzik esliginde düsüncelere dalmamak mumkün degildir.
-
bir batılının asla yapamayacağı gibi kemana ruh veren iranlı keman vitüözü. gönlündekileri sözcüklerden daha iyi notalarla ifade ettiğine hiç şüphe duyulmayacak kadar da ustadır.
-
rakı içerken dinlemeye korktuğum müzisyen. sadist olmasından şüpheleniyorum, bu kadar acıklı sesler çıkarmasının başka amacı olamaz...
-
(bkz: farid farjad)
-
rakı sofralarımızın son mezesi.
-
her daim dinlediğim müziğe laf eden ev ahalisinin bile dikkatini çekip "kim bu yahu? ne güzel müziktir bu" tepkilerini alan müthiş keman virtuozu.dibe vurmak isteyenler için birebir.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap