8314 entry daha
  • kendisinin yazılarını düzenli takip eder okurum. habertürk den ayrıldıktan sonra kendisi sitesinde düzenl olarak yazmaktadır. sanırım kendi işinin patronu olunca izin kullanmak zorlaşıyor:)))
  • ruşen çakır'ın programında siyasi yorum becerisi herhangi bir sözlük yazarından daha fazla olmadığı görülebilen yorumcu. ayrıca bu arada bilim programları daha başarılı olan kişidir. bunun nedeniyse yorum yapmayıp dinlemesi olabilir.
  • lise mezunu olmasına şaşırdığıma şaşırdığım kişi

ruşen'le programını izleyince anladım

kandil öyle dermiymişmiş

dilek imamoğlu’na van’da zafer işaretini de onlar mı yaptırdı? diğer açıklamalar vs

adamlar türkleri değil kürtleri konsolide ediyor zaten
  • işte müthiş bir çıkış. seninleyiz fatih abi.
    https://twitter.com/…yli/status/1662507505962852359
  • twitter'da anlamsız şeyler yazan birisine: ''beni tehdit etme. senin aak.'' diyerek yine dobralığını konuşturmuş duayen gazeteci. akşam akşam patladım mksadjhsadsajhdhjsadas.* çok güzel adamsın fatih ağabeyim.
  • "film dediğin sex, macera, adventür'' tespitine sonuna kadar katıldığım gazeteci.
  • (bkz: aak)

kor. mavi tiki alan kendini bi yar..k zannediyor
    sonra altayli gibi tiplere satasiyor sonra boyle patlatirlar adami. ıyi guldurdu baskan.
  • fatih abim kedi fotosuyla yine yargı dağıtıyor. keşke habertürk’ten ayrılmasaydı, çok özleyeceğiz.
  • fatih agabey de bizim gibi artık bu cahillerin vırvırından bıkmış. en doğrusunu yapıp küfrü basmış. ben de artık önce küfredip özellikle pkklı falan derse direkt ekrem başkan gibi tutuklatmakla tehdit ediyorum. korkak böcekler hemen yazdıklarını silip kaçıyorlar. size de tavsiye ederim.
  • akıllı bir ahmet hakan dı hep.. siz beni muhalig bilin ama ben tarafsız gözükeyim tribini hiç yemedim..
    akıllı insanların da yediğini hiç sanmıyorum
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap