fc 24
-
bahsedilen hatalar çoğunlukla oynanışla ilgili, yani oyun içi hatalar,hadi bunu bir derece anlarım aslında olmaması lazım da neyse, asıl mesele çok daha büyük hataların olması,mesela oyunda günün dinamik saati diye bir olay var,yani sana maçı hangi saatte oynamak istiyorsan özgürlük tanıyor, görünüşte öyle,öğlen gün ışığı bir saati seçmene rağmen seni gece oynattiriyor,yahu serbest antrenman moduna giriyorsun ekran simsiyah,sadece oyuncu imleci var,mesela oyunda free kick calisamiyorsun,izin vermiyor,ya hu siz nasıl bu oyunu küfür edecek noktaya kadar savunabiliyorsunuz? hayatınızda hiç mi kalite algısı yok?
-
dün gece itibariyle,bu işe yıllarını vermiş,şehirde hatırı sayılır bir pes ve fifa geçmişi olan çok yakın dostumu hezimete uğratmamla, oyunun saçma olduğu kendisi tarafından iddia edildi.
ilgilileri derhal göreve davet ediyorum.oyundaki tüm hataların giderilmesini temenni ediyorum. -
-
bir önceki entrymde hezimete uğrattığım arkadaşım beni bulmuş.evimden aldırdı.şu anda iplikçi gibi ıhlamur içiyoruz caniiim.kendisi oyun hakkında bir şeyler söylemek istiyor.evet seni dinliyoruz dostum.dökül.
“direkt konuya gireceğim.online ve kafe turnuvalarında pes ve fifada yerel birinciliklerim,onlineda da derecelerim mevcuttur. fcea 24 en büyük noksanlığı kenar oyuncularının makine gibi motor takmış gibi sürekli adam eksiltmesi ferland mendy sağ ayağıyla amansız 80 metre top sürerken yüksek hızda bir antony bir coutinho bileği gibi içeri dönebiliyor. pres sistemini yani baskı tuşu diyelim kare tuşu oyunun bütün pas verkaç top saklama her şeyini bitirmiş. bazen 90 dakikada top hiç outa çıkmıyor.” -
%90'ı birebir aynı olan oyun için neden her yıl tam oyun parası ödüyoruz yeminle anlamıyorum.. mesela bu yıl futbolcu faul yapınca hakemin gözünden sarı kart görmek için benden 1500 lira ödememi bekliyorlar.. gerçekten çok gerekli bir şeymiş oyuna geldiği iyi olmuş.. diğer her şey komple aynı amk! görsel
-
clubs’da bugün ısrarla maç bulunamayan oyun. 5 kişi toplandık rakip duası ediyoruz.
-
fut modu bug ve hile ile dolu oyun.adam oyundan çıkıyor kendi takımımı değil rakibi kontrol etmeye başlıyorum galibiyeti vermiyor. hele draftta adam oyundan çıkıyor ve sizi ana ekrana atıp yenilmiş sayıyor. bilgisayarda oynamak iyi sabır gerektiriyor.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap