• fixdual alerjik rinit ve alerjik rinit hastalığı ile birlikte olan astım hastalığının tedavi edilmesi ve belirtilerinin giderilmesi için kullanılmaktaolan bir ilaçtır.
  • (bkz: #33309726)
  • yaklasik 2 haftadir kullandigim ve kulak tikanikligi (rinite bagli) olayini kokunden kaziyan ilactir.

ılk gunlerde ictikten bir sure sonra kulagimda gerceklesen self testi icime kadar hissediyordum.
  • alerjik rinit olduğumdan mütevellit sinüslerim dolmuştu ve geçtiğimiz kış ameliyat olup kanalları açtırdım. doktorum bana bu ilacı verdi, yaz ayına kadar kullanacağımı söyledi. yazın rahat olacağımı ve sonbaharda tekrar görüşeceğimizi belirtti. kullanmaya başladım her şey güzel normal gidiyor derken yaz ayı geldi ve bu ilacı bıraktığım anda burnum akmaya başladı. şu anda eskisi gibi hapşuruklar tavana vuruyor. bir başladığı zaman en az 10 defa hapşuruyorum. doktor ömür boyunca kullanacağımı söylemişti ama en azından yazın rahat etseydik be kardeşim..

bağımlılık yapan ilaçtır. ona göre kullanın.
  • 2 aydan fazladır her gün devam eden kronik öksürüğümü bitiren ilaç.
  • bir rüya gibi başlayan iliskimiz, bir sene içinde maalesef monotonlasti. artık konkalarim üzerinde neredeyse hiç tesiri kalmamış gibi. bu da giderse elimden ne bok yerim ben diye kara kara dusundurendir.
  • bahar aylarının başlamasıyla beraber allerjimin tavan yaptığı şu günlerde can yoldaşımdır. uyku falan geitiryo zombi gibi gezdiriyo ama olsun, burun akıntısı, göz kaşıntısı ve hapşuruğu geçirip normal insanlar gibi nefes alabilmemi sağlıyor ya. o yeter...
  • (bkz: #60060296)
  • yıllardır çeşme gibi gibi akan burnumu bir haftada düzeltmiş başarılı ilaç. tabi eşeklik bende, ameliyat yaparlar, burnumu kırarlar korkusuyla kaçtım doktordan.

sensiz geçen günlerin amına koyim

not: atibaspor
  • böyle kuru kuru öksürüyorsanız bu ilacı için ve kurtulun.

mucizevi ilaç.
hesabın var mı? giriş yap