• queen şarkılarını yorumlayan bir grup.
    bu grubun solisti, kendisini freddie mercury'ye benzetebilmek için onun imajına* bürünüp, sahneye onun kılığında çıkıyor ve onun gibi dans etmeye çalışıyor... bu kadarı her şeyden önce adamın anısına ve hayranlarına saygısızlıktır! kimse için böyle bir yorum yapacağım aklıma gelmezdi ama resmen iğreti duydum!
    ortada benzerlik falan yoktur, her gördüğünüz sakallıyı dedeniz sanmayın.
    freddie, özgün bir adamdı, kimsenin kılığına girmeye çalışmazdı!
  • çok profesyonel bir taklit, sound'a, kostümlere, ışık şovlarına da çok özen gösterilmiş.
    ayrıca solist “ hiç kimse freddie olamaz, biz sadece onun ruhunu ve müziğini yaşatmaya çalışıyoruz” sözleriyle alkışları sonuna kadar haketmiş ve almıştır da...
  • 12/12/2019 moda kayıkhane konserine gittim. yabancı grup zannediyordum ama değilmiş. açıkcası beklediğimden çok çok iyi çıktılar. bu işe taklit olarak bakmıyorum. çok sevdiğimiz hayranı olduğumuz ve artık izleme şansı bulamadığımız bir adamın anısını yaşatıyorlar. ben beğendim, tekrar giderim ama eleştirilerim de yok değil.

-sahneye bir saat geç çıktılar. hiç hoş değil. özellikle perşembe akşamı konseri için gerçekten hoş değil. 11 deselerdi 11'de giderdik.
    -gitarcının tipi tam bir heavy metalci. tabi ki tipi ve tarzını eleştirmiyorum, zaten haddim de değil. ama sololarda falan bakıyorum brian may'in masum tipini beklerken çok sert bir adam görünce insan bir tuhaf oluyor. gayet de güzel çalıyor kendisi sağ olsun. ama bazı giriş ve geçişleri yumuşatması lazım bence.
    -davulcu gayet başarılı, yetenekli. zaten şov yapıp duruyor kendisi. sesi de güzel. ama tuşesi bazı şarkılar için çok sert kalıyor bir de belli ki bazı şarkılara çok çalışmamış.
    -basçı belli ki queen hayranı. çok içten ve güzel çaldı, ruhu yansıttı. doğumgünü de kutlu olsun.
    -vokal ise bayağı bayağı başarılıydı. duruşu, bakışı tipi, enerjisi ve sesi çok iyiydi.

işleri kolay değil, kabul. kimle kıyasladığımızın da farkındayız tabi. genel olarak iyiler, önleri açık bence. tekrar tekrar giderim ben konserlerine. ama (bkz: 7 pink floydlar ve 2 prenses) gibi bire bir çalsalar, işi onlar gibi ciddiye alsalar şahane olur.
  • bugün kadıköy sahne’de çok çok iyi bir konsere imza atan grup.

beklentimi gayet karşıladınız. herkesin de öyle bence. teşekkürler.
  • bu akşam kadıköysahne'de izlediğim queen tribute grubu. çok keyifli bir konserdi.
  • enteresan, güzel aslında. ama şu var, diğer grup elemanlarına da el atılmalı. grup seksendört feat queen gibi görünüyor çünkü. bir sonraki konsere ben de gideceğim merak ettim. başarılarının devamını dilerim, canlı kanlı görünce taklit bile olsa duygulandım be.
  • sahnesi fena gözükmeyen proje fakat daha iyisine almanya'dayken gitmiştim.
hesabın var mı? giriş yap