gibi (dizi)
aynı isimde "gibi" başlığı da var
-
final bölümü epey keyifli olmuş. tabi bir atın bulunuşu ve roma bölümü değil.
gibi önceki sezonlarında böyle bir gönderme kaygısı içermiyordu. yani gündemden bağımsız gidiyordu. yani gerçek hayattan kopuk değildi ama popüler gündemlerle basitleşmiyordu. maalesef bu sezon bu işe çok girdiler. bu sezon yaşanan durağanlık da kısmen yönetmenden kısmen oyuncular ve oyuncu seçiminde kaynaklansa da asıl sıkıntı senaryoda. senede 40 dakikadan 10 bölüm çekip üretken olamıyorsanız. şapkayı kenara koyup düşünmek gerek. bunları diziyi severek izlediğim için söylüyorum. -
-
4. sezonda beğendiğim tek bölüm sezon finali oldu. önceki bölümleri bitirmeden sıkılıp kapatmıştım akmıyordu çok durağandı, crescendo yok, varsa da bir yere bağlanmıyordu veya absürtlük dengesi bozuk olduğu için sarmıyordu.
-
bu dizinin sizin hunharca gülmeniz için yapılmadığını anladığınızda, hayatınız ve ülkemiz daha güzel olacak...
-
biraz once bitirdim ve ilkkan' in son bolumde taktigi kupeyi nerden bulabilcegimi merak ediyorum.ikonik
-
-
(bkz: güzelim)
-
--- 4x10 ---
güzel bir bölümle sezonu noktalayan dizidir.
farklı zaman dilimlerinde geçen sezon finallerini çok beğeniyorum. film tadında bölümler hazırlıyorlar. gerçekten bu konuda çok başarılılar.
umarım 4. sezon finaliyle diziyi tamamen bitirmemişlerdir. bu dizi devam etmeli.
--- 4x10 --- -
4. sezonun bölüm isimleri sırasıyla şöyledir;
övgü
bin
orta yaş krizi
kafa nakli
patern
165
dönen tekme
defter
iç mimari ve dirty talk
m.ö. 2998-2997 eğitim öğretim yılı -
özcanlar yapım sarayı tarafından yapılmıştır.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap